2777
2789
عنوان

منطق یا احساس

162 بازدید | 19 پست

اگ سه سال با یکی اشنا باشید و اون شخص تو گوشیتون عکس نامزد قبلی شما ببینه و بگه اینده ندارم نه موقعیتش نع فکرش بدن راجبش فکر میکنم 

منطق، انتخاب میکنید میرید یا احساس، میمونید ؟

اینجانب تاپیک های ۱۴۰۱ ب اینور متعلق ب منه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه منطق بهتره

شاید اوایل منطق سخت تر باشه و احساس خوب 

ولی خیلی زود جاشون رو تا آخر عمر عوض می‌کنن .

منطق میشه خوب احساس میشه بد🙂 

یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ازت خواهش کنم ضامن منم بشی؟🥺💖  میشه شما هم  دعا کنید تا امام رضا حرفم رو بشنوه ؟💚

احساس چون عاشقشم 🖤😔 ولی خب تو موقعیت شما نیستم که

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

من ک متوجه نشدم

خب با یکی داشتم اشنا میشدم که اون شخص عکس نامزد قبلیم دید گوشیم میدونس قبلا نامزد داشم گفت وقتی دیدم داغون شدم.

بدش گفت ایندع نداریم

الان باهاش دعوا کردم گفتم بدون ایندع نمیشه گفت نه فقط با تو ایندع ندارم کلا راجب ایندع فک نمیکنم اگ آینده باشع صدرصد تویی 

بد گفت بدن راجبش فک میکنم الان موقعیت آینده ندارم 

من نمیدونم تموم کنم یا چی

اینجانب تاپیک های ۱۴۰۱ ب اینور متعلق ب منه.

منطق بهتره

چون بحث زندگیته عزیزم 🌸

زمین با ارزش خواهد شدزمانی که مردم بفهمندبا ارزش ترین دین ، انسانیت است :)                        بعضی از ادما ارزش جواب دادن ندارن ، فقط باید ازشون گذشت...                          / کف بینی میکنم نفری 30       خواستی بگو شماره کارت بدم 😉/