2777
2789

بااین قیمتا هیچ چی نمیشه خرید ینی چیز به درد بخور پیدا نمیشه من ۵۰۰ برا روز مرد کنار گذاشته بودم ۵۰۰ واس ولن دیروز هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم مجبورم ۸۰۰ بدم کفش بخرم براش ولن و چیکار کنم😭

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم خوبه ها😂

آقا من حس میکنم گل زیاد برای اقایون جالب نیست و خیلی لطیف و خانمانه بنظر می یاد  

البته اینکه همسر من گل دوست نداره هم توی این فکر بی تاثیر نیستا😅 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
آقا من حس میکنم گل زیاد برای اقایون جالب نیست و خیلی لطیف و خانمانه بنظر می یاد   البته ا ...

آره گل خوب نیست

ولی دقت کن سمت راستش جورابه‌ها😂

راستشو بخوای قرار نیست آسون‌تر شه!! گریه کن.
آقا من حس میکنم گل زیاد برای اقایون جالب نیست و خیلی لطیف و خانمانه بنظر می یاد   البته ا ...

هدیه ای که کاربردی باشه بیشتر به دل آدم میشینه گل می‌خوان چیکار آخه 😐

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

وای دیونم نکن😂😂😂 خونه هیچکس بشین خونه درم قفل کن کادو هم کنسله دهنمون سرویس شد بابا

🤣خدا رو شکر ما از این بحثا نداریم. ولی خب دیگه بخوای نخوای قراره تاپیکاشو بخونیم...

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
آره گل خوب نیست ولی دقت کن سمت راستش جورابه‌ها😂

واي خداي من اصلا نديدم

مرسي از راهنمايي بصري شما 😂😂😅

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

سلام عزیزم 

کار من طراحی چهره هستش و به نظرم هدیه خوبی هستش اگه بخوای بدی به مناسبت ولنتاین خیلی تخفیف هم گذاشتم و کار سریع کشیده میشه اگه خواستی نمونه کارهام رو ببینی اینستامو ببین

اینستا nazanin.baghban7

شماره تماس 09373496516

اگه خواستی به همین شما تو تلگرام یا روبیکا هم میتونی پیام بدی