2777
2789
عنوان

لکه بینی مداوم

135 بازدید | 3 پست

سلام خواهرا. من هفته ششم بارداری هستم. شاغل هم هستم. تا یه چیز کوچولو میشه لکه بینی پیدا میکنم. به دکترم گفتم. گفت روزی سه تا شیاف بذار. خوب میشم ولی تا یکم فشار میارم دوباره شروع میشه. مثلا سر کار یه صدای بلند اومد ترسیدم ، دو روز لکه داشتم. امروز صبح عطسه کردم دوباره لکه داشتم. کسی بوده اینطوری باشه؟ بارداری سختی داشتید؟ احتمالا چندقلو باردارم. چون سه تا جنین انتقال دادم

هر وقت دلتون شکست یا از ته دل خوشحال بودید برام دعا کنید مادر بشم. به مادراتون بگید برای من دعا کنن.اگر دوست داشتید برام صلوات بفرستید.
عزیزم کاش میموندی خونه استراحت میکردی

واقعا از خدامه. مخصوصا اینکه دانش آموزانم پسر کلاس ششمی هستند و خیلی اذیت میکنند. پوستم و به خاطر سه روز مرخصی کندند. 

هر وقت دلتون شکست یا از ته دل خوشحال بودید برام دعا کنید مادر بشم. به مادراتون بگید برای من دعا کنن.اگر دوست داشتید برام صلوات بفرستید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.