2777
2789

سلام .موقع نشستن پشت فرمون شدید دلهره استرس دارم .همش مدام میگم نکنه بزنم به جایی .نکنه خدای نکرده تصادف کنم .نکنه به کسی بزنم 

ترس و وحشت دارم 

خانوادمم مدام ترس میندازن به دلم که مواظب باش تصادف نکنی .یبار نشده بگه خب فدای  سرت 😿دعای ذکری نصیحتی ..روشی.چیزی بلدید من یکم استرسم کم بشه

خدا خیرتون بده

کاربر قدیمی ام کاربریم حذف شده

از خیلی ها سوال گرفتم ، گفتن استرس فقط همون روزای اوله بعد عادی میشه 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 

منم همینجوری ام بنظرم فقط باید بشینی و بری تا کم کم ترست بریزه

لطفا برای سلامتی تو راهیم یه صلوات مهمونش کنید. چهارمین کاربری😐بحث نمیکنم چون نمیخوام کاربری مو ازدست بدم نه اینکه حق باتویه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خیلی ها سوال گرفتم ، گفتن استرس فقط همون روزای اوله بعد عادی میشه 

تازه گواهینامه نگرفتم...ولی تازه دارم میشینم پشت فرمون .

اوایل با یکی که رانندس برو اون بشینه کنارت دلت قرص باشه...کلی تمرین کن بعدش خودت میتونی تنهایی بشین ...

کلی با شوهرم رفتم با بابامم رفتم .ولی تنها بشینم استرس دارم .همش میگم الان میزنم به جایی

منم خيلي ميترسم اصلا رانندگيم داغونه🤦🏻‍♀️نميدونم چه كنم

ماشين شوهرم صبح تا شب خونست من ميتونم بگيرم برم بيرون دور بزنم اما متاسفانه با تاكسي ميرم 

اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم
و منی ک هنوز درگیر قبولی تو شهریم 🙃

قبول میشی نگران نباش ‌منم چند‌دفعه افتادم تا قبول بشم .یمدتم کلا ول کردم امتحانو .یسال کشید تا گواهینامه گرفتم..چون رد که شدم گفتم ولش کن دیکه نمیرم

منم خيلي ميترسم اصلا رانندگيم داغونه🤦🏻‍♀️نميدونم چه كنم ماشين شوهرم صبح تا شب خونست من ميتونم بگي ...

من از خود رانندگی نمیترسم..از اینکه کسی بهم نزنه یا خودم نزنم میترسم

تازه گواهینامه نگرفتم...ولی تازه دارم میشینم پشت فرمون .

دفعات اول که تنهایی تایم خلوت برو 

مثلاً کله سحر یا ساعت دو ظهر روزای تعطیل

بعد کم کم برو تو شلوغی 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی