2777
2789
عنوان

باردارم.تو مهمونی شوهر صاحب خونه به بچه ها و خانومش بستنی داد جز من🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 49 پست
چه کافر ما رسم داریم حتی زن باردار میاد تو خونه ضرف رو گاز باشع میگم برو یکم هم بزن تا بتونه آزش بخو ...

حتی رفتم یه بار خونه جاریم. ساعت 9 شب بود.. خونش بوی بادمجون میومد.. تا اومدم بیرون شوهرمو فرستادم خرید.. تا پختم ساعت شد 12..آنقدر دلم خواست خدا میدونه. یعنی با یه لقمه راضی بودم

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا با حاملگی کار ندارم ولی تاحالا ندیده بودم میزبان بیاره چیزی بخوره به مهمان نده خیلی اوضاعشون ...

همون لحظه ام مدام با شوهرش حرف میزد و میخورد🥺🥺🥺

شاید آقای میزبان واقعا حواسش نبوده به شما نرسیده

گاهی ادم از این گیج بازیا در میاره

مثلا فکر کرده باشه بهتون داده

وگرنه چطور میشه به همه بده حتی زن خودش ولی به شما نده!! حتی اگر کم بود مثلا اون یکیو بهتون تعارف می کردن

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

عزیزم به همسرت میگفتی برات بخره اونا بیشعوری کردن مگه میشه به مهمون تعارف نکرد و خودت بشینی بخوری

خدا شاهده مهمون داشتم یهو خواهر شوهرمو اومد باهاشون تعداد خیلی رفت بالا من ژله درست کرده بودم حتی بیشتر درست کرده بودم و خودم عاشق ژله ام ولی دیگه دیدم مهمون دارم گفتم مهمونام واجب ترن به همه رسید حتی شوهرمم خورد ولی به من نرسید همه جلوی من خوردن ولی خوب حداقل جلوی مهمونام شرمنده نشدم مهمون وقتی داری اولویت با مهمونه حالا حامله باشه که دیگه هیچی 

یا نباید کلا بستنی می‌گرفت یا وقتی گرفت باید به تعداد می‌گرفت یا حداقل اصلا به کسی نمی‌داد 

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️
حتی رفتم یه بار خونه جاریم. ساعت 9 شب بود.. خونش بوی بادمجون میومد.. تا اومدم بیرون شوهرمو فرستادم خ ...

من هر چی تو حاملگی هوس میکردم الان همون چیزا رو دخترم خیلی دوست داره مامانم همش میگه بچه تو شکم دلش میخواد همون چیزا رو که ادم هوس میکنه

بزرگ ترین آرزوی من حاجت روایی تمام دوستان نی نی سایته از ته دل بگو (الهی آمین)
منم یه بار سر دخترم ۶ماهه بودم تو نذری ماه محرم قرمه سبزی میدادن به من که رسید تموم شد.خییییلی بو را ...

الهییییی چقدر سخته بخدا

عزیزم همین الان خودت از اسنپ فود سفارش بده  بستنی هم داره

خونمون. طبقه 4..خودش میاره بالا؟