2777
2789

در گوگل بنویسید پیش فروش محصولات سایپا بهمن 1401 سایت ها کامل قیمت ها را زدند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، متقاضیان از ساعت 9 صبح روز پنج شنبه مورخ 1401/11/13 در صورتی که مطابق فرآیند دارای حساب وکالتی و موجودی به میزان مبلغ مندرج در بخشنامه جهت خودرو درخواستی بوده و دارای شرایط ثبت نام مطابق محدودیت های این بخشنامه باشند، می توانند با ورود به سایت فروش گروه خودروسازی سایپا پس از ثبت اطلاعات شخصی و دریافت کد کاربری و رمز عبور اخذ شده از سایت، نسبت به انتخاب خودرو و ثبت نام تا زمان تکمیل ظرفیت اقدام نمایند.

لازم به ذکر است متقاضیانی امکان ثبت نام را خواهند داشت که تا ساعت 15 روز چهارشنبه مورخ 1401/11/12 کلیه فرایندهای اعلام شده در این خصوص را تکمیل نمایند.

همچنین امکان پیش ثبت نام در طرح قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت نیز از ساعت 9 صبح روز یک شنبه مورخ 1401/11/16 به مدت 3 روز جهت متقاضیان محترم این طرح فراهم می باشد و فرایند فروش از طریق تعریف حساب وکالتی شامل متقاضیان طرح قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت نمی باشند. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساینا و کوییک فقط ؟؟؟

همین تیتر عنوان من را یکبار برای سایپا و یکبار برای ایرانخودرو در گوگل بزنید خودروها و پیش پرداخت و زمان تحویل را با تصویر نشان داده اند.بهتر متوجه میشوید.اینجا تصویر قیمتها را نشان نمی دهد.

میشه بگی خرید ماشین تو بورس چجوریه؟

تو بورس باید بروی کارگزاری آگاه یا مفید کد بورس کالا بگیرید.اما اونجا قیمتهایش بین قیمت کارخانه و آزاد است.فعلا اونجا متوقف شده.اگر دوباره فعال شد اعلام میکنند.

شما الان ثبت نام کردی؟چرا من میرم تو سایت سایپا تکمیل ثبت نام وکالتی نمیاد برام تا ثبت نام کنم؟

کاربر سال ۹۷ هستم نمی‌دونم چرا تعلیق شدم.خدایا به حرمت ۶ماه امام حسین دامن همه آرزومندان رو سبز کن.بچه های سالم و صالح و خوشگل.شکرت بابت همه چی خدایا
شما الان ثبت نام کردی؟چرا من میرم تو سایت سایپا تکمیل ثبت نام وکالتی نمیاد برام تا ثبت نام کنم؟

کلا ساعت اول هیجا ثبت نام نکنید.صبر کن یک روز بعد.بهتره شبها که سیستم خلوته ثبت نام کنید.حتی اگر شده 3 نصف شب.

کلا ساعت اول هیجا ثبت نام نکنید.صبر کن یک روز بعد.بهتره شبها که سیستم خلوته ثبت نام کنید.حتی اگر شده ...

خب تکمیل ظرفیته ممکنه زود پر بشه

کاربر سال ۹۷ هستم نمی‌دونم چرا تعلیق شدم.خدایا به حرمت ۶ماه امام حسین دامن همه آرزومندان رو سبز کن.بچه های سالم و صالح و خوشگل.شکرت بابت همه چی خدایا