2777
2789
چطوری اعتراض میزنن؟  من پیام دادم

باید بری تو سایت بعد قسمت درخواست اعتراض به نمره اونجا اعتراضتو بنویسی 

من وکالت زندگی ام را به⁦❤️⁩خدا⁦❤️⁩داده ام چرا که خدای من بهترین وکیل است، وطبق ماده ۶۶۷ق.م وکیل بایدمصلحت موکل خود را به بهترین شکل مراعات کند.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از کجا اعتراض بزنم کمک کن

فک کنم ثبت دروس رو بزنی بعد درخواست اعتراض نمره اونجا رو نمرت میزنی و تو کادر اعتراضتو بنویس

من وکالت زندگی ام را به⁦❤️⁩خدا⁦❤️⁩داده ام چرا که خدای من بهترین وکیل است، وطبق ماده ۶۶۷ق.م وکیل بایدمصلحت موکل خود را به بهترین شکل مراعات کند.
نمیشه بستن اعتراض رو 

هیچی دیگه همون به استاد پیام بده بگو تلاش کردم مشکل داشتم به این نمره نیاز دارم یه چیزی سر هم کن دلش بسوزه😑البته اگه از اینایی که لج میکنن نیست

😂اره واسه دوستام پیش اومده واسه همین من هیچوقت اعتراض نمیزنم یبار زدم نیم نمره اضافه کردن😑البته نم ...

اوهوم اینجوری میشه😑یه استاد داشتیم سطح سوادش در حد صفر بود ولی فک میکرد خیلی خوبه😶با دمپاییم میومد سر کلاس بعد نصف کلاس و انداخت😑نامه نوشتیم امضا کردیم اصلا رسیدگی نکردن که چرا اینجوری شده...کل دانشگاه از دستش ناراضی بودن درسش عمومی بود😒مریضن انگار...

اوهوم اینجوری میشه😑یه استاد داشتیم سطح سوادش در حد صفر بود ولی فک میکرد خیلی خوبه😶با دمپاییم میومد ...

الکی؟دمپایی😂😂

عمومی زور داره دیگه نمیدونم چرا میخوان بگن درسشون مهمه البته بعضی عمومیا یه درصدم کاربرد نداره

الکی؟دمپایی😂😂 عمومی زور داره دیگه نمیدونم چرا میخوان بگن درسشون مهمه البته بعضی عمومیا یه درصدم ک ...

بخدا اصلا ما اینجوری میشدیم😐

میگفتیم بابا حداقل یه کفش بپوش مثلا استادی،خیلی بیشخصیت بود،اوهوم دقیقا ادم از همین میسوزه 🙄