2777
2789
عنوان

تجربه من برای کاهش کبودی و چروک دور چشم و رفع موی زائد

| مشاهده متن کامل بحث + 21663 بازدید | 28 پست

لایک کنید بیام بخونم عزیزای گل

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باعث جوش نمیشه؟ 

برا من نه خیلی خوب بود

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

ممنون که گفتید . عزیزم برای پشت چشم هم می تونیم استفاده کنیم؟شما روغن بادام شیرین اصل رو از کجا تهیه ...

من از روغن گیری معتبر خریدم عزیزم 

همین حوالی اند ؛شمر هایی که ستم می کنند، حسین هایی که قربانی می شوند و مختارهایی که دیر می رسند … !
منم از موهای بدنم خسته شدم از بس شیو کردم پول لیزر هم ندارم فعلاولی نمیدونم اون روغنی ک میگرم اصل هس ...

حتما از جایی بگیرید که معتبر باشه 

روغن رازیانه باید بعد استحمام  که منافذ بازهستن استفاده بشه،  قبلش هم اون ناحیه باید شیو شده باشه

همین حوالی اند ؛شمر هایی که ستم می کنند، حسین هایی که قربانی می شوند و مختارهایی که دیر می رسند … !
روغن بادام من گرفتم چسبناک هست وقتی میزنم رو صورتم. برای شما هم همینطوره؟ 

نه عزیزم 

نباید اینطور باشه 

حتما حواستون باشه روغن بادام شیرین باشه

من اینبار  میخوام از روغن گیری بپرسم که اگه خودم بادام شیرین بخرم برام روغنش رو میگیرن

اونجوری خیالم راحتتره

روغن بادام شیرین منم شنیدم برای پوست خوبه، 

منم رفتم متخصص پوست برام کلی کرمای گرون قیمت نوشت یه دوره استفاده کردم پوستم خرابتر شد گذاشتم کنار فقط ژل شستشوی صورتش خوب بود هنوز استفاده میکنم. 

تعریف کرم زینک اکساید شنیدم یه هفته استفاده کردم واقعا عالی بوده پوستم روشن‌تر و وصاف شد. 

همیشه چیزای گرون دلیل بر خوب بودنشون نیست. 

بخندتا عادت کنے بہ خندیدن دنیا اونقدر هم کہ فکر مےکنے جدے نیست
روغن بادام شیرین منم شنیدم برای پوست خوبه،  منم رفتم متخصص پوست برام کلی کرمای گرون قیمت نوشت ...

بله عزیزم درسته 

ولی زینک هم به همه پوستی نمیسازه و  تو بعضی پوستا باعث ایجاد جوش و باز شدن منافذ میشه 

ولی به اونا که میسازه خوشبحالشون