2777
2789

سلام 

من برای رفع چروک های سطحی دور چشمم و همینطور کاهش کبودی، چندین سال کرم های معتبر مثل کلینیک، لانکوم،  کیووی،  لیراک و...  استفاده کردم.  نمیگم نتیجه نمیدادن ولی خب مقطعی بودن و تا زمانی که استفاده می شدن  تاثیر داشتن و بعد قطع کرم،  دوباره همون آش و همون کاسه  ... 

از طرفی قیمت  این کرم ها تو بازار،   خیلی بالاست، اونم اگه اصلش پیدا بشه... 

خلاصه  تصمیم گرفتم  از روغن های گیاهی و حیوانی  استفاده کنم و ببینم موثر هست یا خیر  .. 

بعدکلی تحقیق فهمیدم روغن بادام شیرین تاثیر خوبی برای رفع چروک و کبودی داره،  تعریف روغن خراطین اصل هم شنیدم که پر کننده  چروک های سطحیه و با افزایش گردش خون به کاهش چروک هم کمک میکنه

اول از روغن بادام شیرین     شروع کردم.  بعد یک ماه استفاده  باید بگم عالی بود.  باعث ایجاد میلیا  زیر چشم و جوش روی سطح پوستم نشد،    چروک های سطحی و پنجه کلاغی کنار چشم رو تا حد زیادی از بین برد  و کبودی هم به طور محسوسی کم شد. 

بعدش  روغن خراطین رو هم شروع به امتحان کردم و بر عکس روغن بادام شیرین  این یکی افتضاح بود.   

یک روز بعد اولین استفاده،  صورتم مخصوصا  نواحی که روغن زده بودم پر از جوش شد ( با علم به اینکه روغن خراطین باعث جوش میشه اینکارو کردم ولی گفتم امتحان کنم شاید روی پوست نسبتا خشک من متفاوت عمل کنه) 

ولی اینم بدونید  روغن خراطین و تاثیرش برای  بزرگ کردن اندام ها حتی لب و گونه و هر جای دیگه 😁 اثبات شده،  با این حال من عطاشو به لقاش بخشیدم  چون از جوش تو هرجای بدن متنفرم 🤣

موردبعدی روغن رازیانه بود 

می دونم بهترین گزینه برای حذف موهای زائد لیزره، ولی بعضی ها مثل من موهای بدنشون نازکه و خیلی ها  هم شرایط اقتصادی مناسب برای لیزر بدن ندارن... 

روغن رازیانه برای من تو یه دوره کمتر از دو ماه عالی بود 

موها خیلی نازک تر از قبل شدن و رشد موها کمتر  شدن 

همین حوالی اند ؛شمر هایی که ستم می کنند، حسین هایی که قربانی می شوند و مختارهایی که دیر می رسند … !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این و هم بگم پوست هرکسی با دیگری متفاوته 

اینکه می گم روغن بادام شیرین روی پوست من باعث ایجاد جوش یا میلیا نمیشه دلیل نمیشه که برای همه اینطور باشه 

ولی دوست داشتم تجربه ام تو استفاده از این روغن ها رو در اختیار شما هم بذارم،  شاید مفید واقع  بشه ♥🌹

همین حوالی اند ؛شمر هایی که ستم می کنند، حسین هایی که قربانی می شوند و مختارهایی که دیر می رسند … !
یعنی هرشب روغن بادام شیرین اطراف چشم بزنیم

من هر شب   میزنم  و با انگشت حلقه  با ضربات کوچک به زیر چشم کمک میکنم روغن جذب پوستم بشه، درست مثل وقتی کرم دور چشم میزنیم 

حتما روغن ها رو از عطاری های  یا روغن گیری های معتبر تهیه کنید که از خالص بودنشون مطمئن باشید  

روغن کرچک هم عالیه

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

در طول روز هم از ضد آفتاب استفاده میکردین؟ 

فقط نیم ساعت قبل از اینکه از خونه بخوام بیرون برم

روغن هسته انگورم واسه دور چشم خوبه اما من چنوشم میشه بش که صورتم چربه روغنم بزنم دور چشم بدم میاد ...

اونم  تعریفش رو شنیدم 

شاید امتحانش کنم 

ولی روغن بادام رو حذف نمیکنم