سلام
من برای رفع چروک های سطحی دور چشمم و همینطور کاهش کبودی، چندین سال کرم های معتبر مثل کلینیک، لانکوم، کیووی، لیراک و... استفاده کردم. نمیگم نتیجه نمیدادن ولی خب مقطعی بودن و تا زمانی که استفاده می شدن تاثیر داشتن و بعد قطع کرم، دوباره همون آش و همون کاسه ...
از طرفی قیمت این کرم ها تو بازار، خیلی بالاست، اونم اگه اصلش پیدا بشه...
خلاصه تصمیم گرفتم از روغن های گیاهی و حیوانی استفاده کنم و ببینم موثر هست یا خیر ..
بعدکلی تحقیق فهمیدم روغن بادام شیرین تاثیر خوبی برای رفع چروک و کبودی داره، تعریف روغن خراطین اصل هم شنیدم که پر کننده چروک های سطحیه و با افزایش گردش خون به کاهش چروک هم کمک میکنه
اول از روغن بادام شیرین شروع کردم. بعد یک ماه استفاده باید بگم عالی بود. باعث ایجاد میلیا زیر چشم و جوش روی سطح پوستم نشد، چروک های سطحی و پنجه کلاغی کنار چشم رو تا حد زیادی از بین برد و کبودی هم به طور محسوسی کم شد.
بعدش روغن خراطین رو هم شروع به امتحان کردم و بر عکس روغن بادام شیرین این یکی افتضاح بود.
یک روز بعد اولین استفاده، صورتم مخصوصا نواحی که روغن زده بودم پر از جوش شد ( با علم به اینکه روغن خراطین باعث جوش میشه اینکارو کردم ولی گفتم امتحان کنم شاید روی پوست نسبتا خشک من متفاوت عمل کنه)
ولی اینم بدونید روغن خراطین و تاثیرش برای بزرگ کردن اندام ها حتی لب و گونه و هر جای دیگه 😁 اثبات شده، با این حال من عطاشو به لقاش بخشیدم چون از جوش تو هرجای بدن متنفرم 🤣
موردبعدی روغن رازیانه بود
می دونم بهترین گزینه برای حذف موهای زائد لیزره، ولی بعضی ها مثل من موهای بدنشون نازکه و خیلی ها هم شرایط اقتصادی مناسب برای لیزر بدن ندارن...
روغن رازیانه برای من تو یه دوره کمتر از دو ماه عالی بود
موها خیلی نازک تر از قبل شدن و رشد موها کمتر شدن