2777
2789

سلام دوستان عزیز

کمک بزرگی میکنین اگه راهنماییم کنین🙏

راستش من یه خواهر زاده دارم ک  یه دختر۱۶ سالش هست و الان ۱ سالی هست با یه پسری دوست یبار خانوادش یعنی خواهرمو و شوهر خواهرم متوجه شدن کلی دعواش کردن و بهش گفتن ک ب درس و مشقت برس و خودتو درگیر اینکارا نکن و محدودش کردن چون ک پسر آدم درستی نیست و خانواده درست حسابی نداره

اما خواهرزادم در ظاهر بهشون  گفته ک دیگه بیخیال پسره شده اما پنهانی باز باهاش دوست... 

چند روز پیش ب من اومده میگه خاله  میشه وقتی من با پسره بیرون میرم و قرار میزارم گاها تو هم  با من بیای تا من تنها نباشم(اون ۱۶ سالش من ۳۱ سالم)  میگه  با مامانم راحت نیستم و میدونم اگه بدونه دوباره جنگ و دعوا میشه و من نمیخام از اون جدا شم

منم هرچه قدر بهش توضیح دادم بی خیالش شو تو الان برات خیلی زود و ب فکر درس و دانشگاه باشه و...

اما تو کتش نمیره میگه اگه تو هم میخای مثل مامان نصحیت کنی نمیخام نیا

من الان موندم ک باهاش برم و تنها نباشه یا ب خواهرم بگم ک دوباره با پسره هست 

میترسم بگم خواهرزادم ب منم دیگه اعتماد نکنه و بره ب غریبه ها بگه...

واقعا موندم چه کنم😕😕

هر کسی این پست رو خوند اگه تونست راهنماییم بکنه ک بدونم برخورد مناسب چیه واقعا لطف بزرگی کرده

😊🙏🙏🙏🙏

خیلی سخته

بگو به خواهرت چاره نیس

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم باهاش برو خواهرتون قابل اعتمادنیست وگنه میشدبهش بگی که شما درجریانی مواظبشی تاوقتی این عشق عاشقی تموم بشه احتمالش زیاده معمولا تواین سن اینجوریه بزرگتربشه متوجه میشه اشتباه کرده  وگنه شما بگی به خواهرت اونم بهش بگه دوباره همین اش همین کاسه 

دختر تو این سن سرتقه خیلییییی

اصلا به مامانش نگوووو خودت همراهش برو ولی شرط بزار رابطشو محدود کنه نمراتشو چک کن بگو نمره بد داشته باشی ب مامانت میگم بگو چند سال دیگ این پسره برات نون اب نمیشه درس بخون دستت تو جیب خودت باشه اقای خودت باشی نوکر خودت 

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      

بنظرم برو و خودت کنترلش کن 

بعضی وقتا این رابطه ها سالم در میان هرچند ب غلط 

وقتی خواهرزادت بیخیال نشده نباید اصرار کرد که نتونه حرفشو ب توهم بگه 

اگر دیدی پسر مناسبی نیست دلایل بدی پسره رو بهش بگو ن اینکه تو باید درس بخونی و...

اێوارەیەو بە تەنیایی کۆلە خەمێم لە کۆل ناوا چی بە سەرێم ها بەم اێوارا کەس لە دۆرێم بۆم نەماوا..

اون بچه نیست و  ۱۶ سالشه

تجربه بعضی چیزا مث این خیلی خوبه

و خوشحال باش که بهت اعتماد‌ کرده و بهت گفته

من خودم تو ۱۶ سالگی با یکی دوست شدم و ۱۹ سالگی ( اوایل ۲۰ سال ) ازدواج کردیم و تقریبا ۱ ساله نامزدیم

واقعا یه جور میگین ۱۶ سال انگار میگین ۶ سالشونه

دهه ۸۰ الان خیلی بیشتر از دهه ۷۰ و ۶۰ میفهمن

کاربری مال ۲ نفره🦥

تو سعی کن رابطتو باهاش خراب نکنی

اینجوری مجبور میشه حرفاشو ب یکی دیگه بزنه 

تو اگه میتونی با پسره صحبت کن بگو خانوادش فهمیدن 

و اگه بازم بفهمن اینبار خیلی بد میشه بگو سنی ندارین 

اگه واقعا دوسش داری کاراتو درست کن بیا خاستگاری 

ب خواهر زادت هم بگو پسره اگه بخوادت حرف منو قبول میکنه

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
به نظرم به مادرش بگو اما براش توضیح بده که نمیخوای خواهرزادت بفهمه تو چیزی گفتی از این طرفم با دختر ...

اره خودمم نمیخام از مادرش پنهان کنم چون میترسم بعدا بفهمه و بگه چرا تو میدونستی و ب من نگفتی

از یه طرف میدونم ب خواهرم بگم شاید نتونه جلو خودش نگه دار و دوباره دعواش میکنه و خواهر زادم دیگه اعتمادشو ب من از دست میده😕

به خاهرت  بگو.....باهاش بورو این بار رو

واقعا فکر کردین ؟من انقدر حوصله دارم که طلاق بگیرم ؟؟            من واقعا حوصله ندارم  بخام این زندگی  این همسر این خانواده رو ترک کنم  که بخام  دوباره ..ازدواج کنم تشکیل خانواده بدم...دوباره  ۳سال طول بکشه  فرمان اون  زندگی  اون مرد  اون خانواده همسر رو به دست بگیرم؟؟فرهنگشون  طبقه خانوادشون بشناسم.دوباره  خاهر شوهر  مادر شوهر  بازی رو تحمل کنم؟ حوصله دارم ؟؟بخام جاری مادرشوهر خاهر شوهر بشناسم از سر زندگیم بازشون کنم؟؟ هرچند همسرم بد هم  باشه.... بخام داخل خانواده  همسر برا خودم جایگاهی  درست کنم؟؟؟اعتماد اطرافیانو  کسب کنم؟؟.من انقدر عمر میکنم ؟؟واس اینکار؟؟؟این حوصله اعصاب دارم؟؟؟پس  عمری وقتی واس این شوهر  این زندگی گذاشتم چی؟؟؟؟مگر همینجوری کشکی  هست ؟؟؟؟خیر جانم ..(دیالوگ نوید محمد زاده)من میمونم اینجا حقمو میگیرم موندم حقتونو کف دستتون بزارم😃  اینارو درست میکنم...با همین  آدم ها..همین تیکه ها پازل مو میچینم .....زندگی  بازی حکم هست وقتی برد میزنن کارت هارو  معلوم نیست  به تو چی میفته  شاید بهترین  دست...شاید بدترین دست...ولی مجبوری با همون دست بازی کنی..با همون کارتا  منتها..باید بدونی  کدوم  کی استفاده کنی که  بازی رو ببری....توی شطرنج باید بشناسی  مهره هاتو  کدومو کجا بزاری....تو کل عمر وقت نداری که  صرف شناختن  مهره  های زندگیت کنی  .....پس با همینا  بازی کن..            _زندگی  یک قماره_ من شاید قمار بلد نباشم...ولی وسط بازی هم حق جا زدن ندارم...این قانون بازی  حکم هست____کاربر ۹ساله سایتم