2777
2789
عنوان

کسی اینجا مربی باشگاه هست..

661 بازدید | 52 پست

بچه ها من میخام بدونم رو چ قسمتی کار کنم بهتر بشه بدنم نمیدونم کلا بدن خوب چ شکلیه فرم دهی یعنی چی حالا اگه نت یاری کنه عکس هم میزارم..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی ب خودت داره 

اینکه بخوای حجم بدی ب بدنت عضله سازی کنی حرفه ای کار کنی  

یا تناسب اندام داشته باشی البته بدون حجم منظورم اینه چربی اینا نداشته باشی ک بیشتر رشته ی پلاتسه بدنسازیه

یا بخوای رو باسن و سینه کار کنی بیشتر 

زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :))))                             گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ?          کساییی ک تاریخ رو فراموش می‌کنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اول‌برا من نیس*****کاربری برای دونفره :)))) 
مشکل مالی اگه نداری تا راهنماییت کنم که دعام کنی 

منم لطفا

من خیلییی لاغرم.چغق هم بشم صورتم خیلی زشت چاق میشه.البته ک چاق شدن من باهزاربدبختیه براهمین همیشه لاغرم»:

۱۶۵قدم ۴۴کیلووزنم

کاربری دست دونفره
میشه عکسمو ببینی

کو ؟

زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :))))                             گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ?          کساییی ک تاریخ رو فراموش می‌کنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اول‌برا من نیس*****کاربری برای دونفره :))))