2777
2789
عنوان

حسابداری یا زبان؟

727 بازدید | 12 پست

سلام برای رشته دانشگاهی ب نظرتون حسابداری بهتره یا زبان؟

از نظر بازار کار 

و از نظر سختی ب نظرتون کدومش سخت تره ؟

کلا آینده کدوم بهتره؟ 

ممکن از ناممکن پرسید خانه ات کجاست؟                  گفت در رویای یک ناتوان              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم دوره ی هر دو رو توی آموزشگاه میتونی بگذرونیم و اگه کارت خوب باشه احتمالا کار پیدا میکنی. کاش یه رشته ای بخونی که توی آموزشگاه ها دوره ش نباشه.

صد البته که ارزش مدرک دانشگاهی بیشتره اما من رشته ی خودمو میگم. الان توی آموزشگاه ها تدریس زبان رو به شما ساعتی 20 تا 30 میانگین، یکم کم و زیاد، این حدود میدن. خیلی ها با این قیمت کار نمیکنن و ترجیح میدم کلاس خصوصی بردارن، اینه که آموزشگاه ها میرن از کسایی که دیپلم زبان دارن مدرس میگیرن، و البته کسی که زبانش خوبه و نه فقط مدرک آموزشگاه داره

از زبان راحت تره

من فکر کردم زبان راحت تره 😂 

حسابداری آخه ریاضی و اینا داره سخت میاد احساس میکنم 

بنظرم دوره ی هر دو رو توی آموزشگاه میتونی بگذرونیم و اگه کارت خوب باشه احتمالا کار پیدا میکنی. کاش ی ...

بله درسته کار تو آموزشگاه هم حقوقش خوب نیست واقعا 

شما خودتون چی خوندید؟ 

من فوق لیسانس زبان انگلیسی دارم عزیزم 

پس میگید ک حسابداری بهتره ؟

ولی من خودمم دیدم تو آموزشگاه ها طرف با دیپلمم داره زبان یاد میده 

پس میگید ک حسابداری بهتره ؟ ولی من خودمم دیدم تو آموزشگاه ها طرف با دیپلمم داره زبان یاد میده 

من تو پیام اول هم گفتم خدمتتون گلم، حسابداری و زبان رو میشه تو آموزشگاه دوره دید. ترجیحا رشته ای انتخاب کنید که دوره ش نباشه تو آموزشگاه ها.

زبان خوندم ، معلم مدرسه هستم. حقوقم کمتر از ده تومنه اما از دوستانم که مجرد هستن تا ماهی ۵۰ تومن هم دیدم که درآمد دارن، همین آرش نیا هم لیسانس و هم فوق لیسانس زبان خونده. این حرف کاملا غلطه،کسانی که در آموزشگاه دوره دیدن اکثرا سطح زبانشون خوبه و هنر تدریس و یا ترجمه رو ندارن چون در دانشگاه به طور حرفه ای تدریس میشه. 

حسابداری هم کسانی رو داریم که ماهی شیش تومن میگیرن و کسانی که درآمد بالا دارن اما کار سخت تره نسبت به زبان . در هر رشته ای هنر پول در آوردن به شما بستگی داره.

زبان خوندم ، معلم مدرسه هستم. حقوقم کمتر از ده تومنه اما از دوستانم که مجرد هستن تا ماهی ۵۰ تومن هم ...

مرسی از شما و حرف های خوبتون 🤩