بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چکارشون دارم. عیسی به دین خود موسی به دین خود. این روش آزادیخواهانه است.
کسی ک چند میلیون فالور داره تاثیر پذیریه زیادیم داره نمیشه بگی عیسی ب دین خود موسی ب دین خود ضمن اینکه این ضرب المثل کلا اشکال داره از نظر اجتماعی چون مردم از هم تاثیر میپذیرن نمیشه همچین حرفی بزنی
کسی ک چند میلیون فالور داره تاثیر پذیریه زیادیم داره نمیشه بگی عیسی ب دین خود موسی ب دین خود ضمن این ...
تاثیرپذیری مال کسیه که روی چیزی که قبول داره یا رد میکنه علمی نداره و فقط تبلیغات پیش میبردش. همچی آدمی بنظر من نظرش اصلا اهمیت نداره چون به همون راحتی که شما رو تایید میکنه فردا پس میزنه و منو تایید میکنه.
الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی میماند ولی با ظلم نمیماند.
سلبریتیای دوزاری وطن فروش مالیات نده... نون این مملکت و نظام رومیخورن و جفتکم میندازن
هندمندان مالیات نده مگه چند نفرن؟هزار نفر به زور تازه اگه خیییلی دست بالا بگیریم.
اما تعداد چند برابر بیشتر از این ها هستن که اسم نمیبرم ولی اونها هم مالیات که نمیدن هیچ، توله هاشونم همه خارج از ایران کیف و حال میکنن...با پول من و شما.بدون مالیات