2777
2789
عنوان

سلبریتی

433 بازدید | 33 پست

خانمای دغدغه مند بیاین نظر سنجی 

تعداد رای : 33
نظرسنجی
بله
12
36%
خیر
12
36%
بله و حتما این کارو میکنم
9
27%
خانه ام ابریست اما در خیال روزهای روشنم...

باید یه گزینه میزاشتی که نظری ندارم هم داشته باشه

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چکارشون دارم. عیسی به دین خود موسی به دین خود. این روش آزادیخواهانه است.

کسی ک چند میلیون فالور داره تاثیر پذیریه زیادیم داره نمیشه بگی عیسی ب دین خود موسی ب دین خود ضمن اینکه این ضرب المثل کلا اشکال داره از نظر اجتماعی چون مردم از هم تاثیر میپذیرن نمیشه همچین حرفی بزنی 

کسی ک چند میلیون فالور داره تاثیر پذیریه زیادیم داره نمیشه بگی عیسی ب دین خود موسی ب دین خود ضمن این ...

تاثیرپذیری مال کسیه که روی چیزی که قبول داره یا رد میکنه علمی نداره و فقط تبلیغات پیش میبردش. همچی آدمی بنظر من نظرش اصلا اهمیت نداره چون به همون راحتی که شما رو تایید میکنه فردا پس میزنه و منو تایید میکنه.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
آخه چرا بعضیاتون میگین به ما چه؟همینا باعث گمراه شدن و کشته شدن جوونامون شدن!!چرا دغدغه ندارین؟چرا ب ...

باید خود مردم ی کاری کنن این سلبریتی ها فکر کردن صاحب کشورن مردم مال اینا هستن 

مثلا اون هانیه توسلی کیه خداوکیلی 

سلبریتیای دوزاری وطن فروش مالیات نده... نون این مملکت و نظام رو‌میخورن و جفتکم میندازن

هندمندان مالیات نده مگه چند نفرن؟هزار نفر به زور تازه اگه خیییلی دست بالا بگیریم.

اما تعداد چند برابر بیشتر از این ها هستن که اسم نمی‌برم ولی اونها هم مالیات که نمیدن هیچ، توله هاشونم همه خارج از ایران کیف و حال میکنن...با پول من و شما.بدون مالیات

هندمندان مالیات نده مگه چند نفرن؟هزار نفر به زور تازه اگه خیییلی دست بالا بگیریم. اما تعداد چند برا ...

خودمون باید ی کاری کنیم باید دست اونام از مملکت کوتاه بشه