2777
2789

سلام دوستان،من ۱۱ و نیم شب حدودا خوابیدم از ۳ یهو بیدار شدم کلا دیگه خوابم نبرد...فردا ان شالله آزمایش دارم 

الان تو سایت ها خوندم شب قبل آزمایش پرولاکتین خواب کافی ۶ ساعت حداقل داشته باشید بعد سه ساعت بیدار بمونید

چیکار کنم نشد...

فردا و پس فردا هم تعطیل رسمی نمیتونم آزمایش انجام بدم

کسی تجربه داشته؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ٣ ساعت دگم بخاب بیدار شو هروقت بیدارشدی بعدم نخواب تا وقتش بشه  بازم البته نمیدونم خوبه یان

مشکل اینجاست سرکار باید برم و فقط همون ۸ و نیم نهایت میتونم آزمایش بدم

منم دقیقا مثل تو اون روزی که آزمایش پرولاکتین داشتم شبش از استرس اصلا نتونستم بخوابم جواب آزمایش پرولاکتینم خیلی بالا بود یادمه حدود ۶۰۰بود باید خوابت کافی باشه

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍

من از سینم شیر میومد 

عزیزم هر سوالی داشتی راجبه پردلاکتین بپرس

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍
منم دقیقا مثل تو اون روزی که آزمایش پرولاکتین داشتم شبش از استرس اصلا نتونستم بخوابم جواب آزمایش پرو ...

ای خدا

بعد چیکار کردید دوباره تکرار کردید سری بعد پایین بود؟

من تابستون یکم بالا بود ولی فعالیت بدنی مثل پیاده روی داشتم...الان هم این سری خوابم نبرده...نمیدونم واسه چی هر سری یه چیزی میشه

این آزمایش حساسه آخه پرولاکتین زود تحریک میشه برا تولید نه تکرار نکردم دیگه چنتا قرص داستینکس خوردم بعدشم باردار شدم به دکتر گفتم تو بارداری برام دوباره نوشت نرمال شده بود

من از سینم شیر میومد  عزیزم هر سوالی داشتی راجبه پردلاکتین بپرس

من مشکل و علائم بیشتر یه مدت جوش مقاوم به درمان بود که به سختی خوب میشدن...ولی یه سوال دکتر بهم گفته بعد مصرف و قطع یه سری قرص،دو تا از عادت گذشت،سر سومین ماه باید آزمایش بدم...

برای شما هم اینجوری بوده؟

من بزارم ماه دیگه...میگم شاید خودش قوانینی داره نمیدونم

منم زیاد جوش میزنم عزیزم دکتر چنین چیزی نگفت بهم ولی من اولین آزمایشم بود شاید به خاطر اون بوده ولی یادمه دکتر جواب آزمایشمو دید برام ام آر ای نوشت منم دیگه دوماه بعدش باردار شدم کلا از یادم رفت وفقط دکتر تو چکاب بارداریم  آزمایش پرو هم نوشت که نرمال بود

خدا بهتون سلامتی بده 💖برای منم دعا کنید

انشالله خدا سلامتی ودل خوش بهتون بده