2777
2789
عنوان

خیلی تنهام :(

| مشاهده متن کامل بحث + 1428 بازدید | 132 پست
من كه شوهركردم تنها ترشدن همين امشب دعوامون شد بهم گفت رفتي خونه مامانت ديگه برنگرد چندبار ...

ای جانم عزیزم غصه نخور میگذره پیش میاد از این چیزا

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم عزیزم غصه نخور میگذره پیش میاد از این چیزا

ماهي ي بارم ميرم خونه مامانم ناراحته بايد ي شب بمونم برگردم چيه بهش گفتم ميخوام تا شنبه بمونم ويكشنبه بيام قاطي كرده بخدا من حتي با ي دوست يا همسايه يافاميل هم رفت وآمدندارم باخواهروبرادراي خودش٣ساله قهره همش تو خونه ام نه كلاسي نه باشگاهي هيچ ....خودشم بيرون نميبرم ي وقتايي١ساعت ميريم پياده روي اونم يمن ميرم صدمن برميگردم

ي وقتايى فقط بايدگفت"فداىِ سرم"
ماهي ي بارم ميرم خونه مامانم ناراحته بايد ي شب بمونم برگردم چيه بهش گفتم ميخوام تا شنبه بمونم ويكشنب ...

برنامه ای برای بچه دار شدن ندارین شاید عوض بشه زندگیتون 

شوهرت سیبیل داره؟ته ریش؟

ن نمیذارم سبیل بذاره😂

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین.