2777
2789
عنوان

خیلی تنهام :(

| مشاهده متن کامل بحث + 1428 بازدید | 132 پست
خو عاشق یکی بشید بگید بهش 

کاشکی به همین سادگی بود ، الان بیشتر دختر ها دنبال زبون ریختن پسرا هستن ( بخون لاس زدن ) ولی من تنها چیزی ک بلدم حرف دلم رو زدن هست متاسفانه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا حکمتت شکر یکی زن داره قدرش رو نمیدونه اون وقت من دارم خودم رو میکشم برای ی ذرع توجه  

ما٤ساله ازدواج كرديم خداييش تعريف ازخودم نباشه دستپختم خيلي خوبه براش انواع وأقسام غذاها وكيك هارو درست ميكنم خيلي كارا براش انجام دادم ي بار هوس سوسيس كرده بود براش سوسيس خونگي درست كردم...اونوقت اون ميگه تو هميشه ب فكرخودتي براي من چيكار كردي

جالبه برام حتي ي بار كادوهم نخريده حتي مناسبتارو تبريكم نميگه

ي وقتايى فقط بايدگفت"فداىِ سرم"
ببخشید خندم گرفت    

نهدایران ندا ه هیچ کس چیزایی ک من حس میکنم رو حس می‌کنه واقعن به شخصه برای من خیلی ناراحت کنندس یکی رو داشته باشی و قدرش رو ندونی زمان مدرسه همکلاسی هام از این میگفتن ک اره با سه تا دوستم با این به هم زدم به این خیانت کردم، واقعن قلبم درد می‌گرفت 

وای عزیزم چند سالتونه؟

من٤٢شوهرم٤٧

اون ازدواج دومشه من ديرازدواج كردم دركل دوران مجردي خوبي داشتم الان خيلي پشيمونم نميتونم جداشم اصلا شرايطشو ندارم

ما٤ساله ازدواج كرديم خداييش تعريف ازخودم نباشه دستپختم خيلي خوبه براش انواع وأقسام غذاها وكيك هارو د ...

فقط میتونم بگم از صمیم قلب ناراحتم و متاسف

شما برای من دعا کنید من هم برای شما 

*دعای افراد برای همدیگه زودتر برآورده میشه 

فقط میتونم بگم از صمیم قلب ناراحتم و متاسف شما برای من دعا کنید من هم برای شما  *دعای افراد ب ...

ممنون 🙏🏻🌹اميدوارم كه ي موقعيت خوب برات پيداشه كه قدرهموبدونيد وهمودرك كنيد

ممنون 🙏🏻🌹اميدوارم كه ي موقعيت خوب برات پيداشه كه قدرهموبدونيد وهمودرك كنيد

ممنون 

به امیدخدا مشکل شما هم درست میشه 

اگر شرایطش رو دارین مشاور رو هم امتحان کنید 

ي مدتيه خيلي سردشدم باهاش زياد باهاش اوكي نيستم جون خيلي خودخواهه واينكه براي من خسيس بازي درمياره د ...

حق داری عزیزم انشالله درست میشه اگه تونستی مشاوره برو خیلی کمک میکنه

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕