2777
2789
عنوان

خیلی تنهام :(

| مشاهده متن کامل بحث + 1428 بازدید | 132 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست راستم یا چپم😂 چپ دستم اگ میخای دست چپمو بکشم رو سرت

کیوت از دست تو خندم گرفت😂😂😂

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
۲۰ سالمه  باور کن هیییچ دوستی ندارم هیچ ،درسته خانواده ام ک هست ولی ، دوست دارم ک دوست داشته ب ...

ورزش کن فعلا مشغول باش علایقتو دنبال کن به وقتش درست میشه اوکنم

خدا جونم خیلی دوستت دارم💚
کاربر مرده    خامم دکتر حواست کجاس؟

وای پشمام خوب شد گفتید من چرا نگاه نکردم مرسی واقن😐💔

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️
۲۰ سالمه  باور کن هیییچ دوستی ندارم هیچ ،درسته خانواده ام ک هست ولی ، دوست دارم ک دوست داشته ب ...

هنوز سنت کم است تنها باشی به از اینکه وابسته کسی بشی دیگه آخرشم مشخص نیست بهش برسی یا نه

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
کیوت از دست تو خندم گرفت😂😂😂

همیشه ب شادی و خنده بگذره لحظه هات. بزنیم تو فاز فلسفه😂

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
خانم دکتر شیو شدی خخخ

فک نکنم دیگ نیازی به ادامه لیزر داشته باشم🙂😂

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️
شما چند سالتونه؟

چرا سنم زیادِ پنج سال درگیر این قضیه ام یبار کلا تو شونزده سالگی یکیو دوست داشتم اونجا هم همین اتفاق افتاد الان بعد چندین سال دوباره دلو زدم به دریا همونجوری شد البته بدتر ازون بود

نبابا دیگه دلی ندارم و اعتمادم کلا از بین رفته ولی ممنون

اینطور نگید این دنیا سکون نداره میگذره خیلی از ادما میان و میرن و بعضی ها انقد خوبن که همه سختیا و تلخی ها رو و چه بسا عشقا ی یکطرفه و به سرانجام نرسیده رو میشورن و میبرن دلت روشن کن و دیدتو باز کن کل این دنیا یک نفر نیست که تا اخرش بشینی غصه شو بخوری زندگی جریان داره 

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕