2777
2789

ی سپرده تو بانک داریم یکساله در کل میتونم بگم کل سرمایمون همونه چون طلا گرون شد مجبور شدم برای این که بی ارزش نشه یکساله بزارم الان مادرشوهرم میگ من از روش وام بگیرم قسطاشو خودم بدم ک ۳ سال طول میکشه بنظرتون چیکار کنم ک بیخیال بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو به کارمند بانک یواشکی بگو نمیشه از حسابت وام برداشت

ولی اگه مادرشوهرت حساب کتابش درسته و بدقول نیست ، قبول کن ، جای مادر خودت

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

پولی که سپرده میکنید و قراره سود ماهیانه دریافت کنید شامل امتیاز وام‌نمیشه  و اینه حسابهایی که پول میگذارید و امتیاز جمع میشه و وام میگیرید بعد از پر شدن سقف امتیازتون میتونید پول رو بردارید.این دو نوع حساب متفاوت هستن اولی سپرده هست و دومی حساب جاری..

اگر شما از نوع اول هستید که اصلا نمیشه روش وام گرفت

جوابارو ببخشید دیگ ی جا میدم

من تازه زایمان کردم اون پول هم وام بود ک خودمون گرفتیم و این ک نمیتونم خودم ی وام دیگه بردارم و قسطش بالاس برای من و چون هرروز خونمونه ماجرارو میدونه و اینو پرسیدم ک میشه از روی سپرده وام گرفت ک گفتن بله ولی درصد بالاست و وام نسبت به پول کم  اینم میخواد با وام بدهیاشو صاف کنه