2777
2789
عنوان

خواب دیدم؛یعنی باردارم....؟😍♥️

893 بازدید | 71 پست

دیشب خواب دیدم توی یه مجلس عروسی با دوستام نشستیم دختر عمم هم بود داشت گریه میکرد میگفت بچم چند وقته تکون نمیخوره (پ.ن: حاملست ،چند وقت پیش دیدمش گفت دارم از سونو میام بچم تکون نمیخورد دکترم گفت برو سونو)

بعد من دستم روگذاشتم رو شکمم یه ضربان زیر دستم حس کردم با ذوق گفتم مال من داره ضربان قلبش میزنه😍

اقدام کردم نمیدونم باردارم یا نه این خواب دلیل میشه که باردار باشم؟؟

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫

خوابها رو جدی نگیر 

البته امیدوارم باردار باشی 

هر عملی عکس العملی داره ،اگه از برخوردهایی که باهاتون میشه ناراضی هستین خودتون رو تغییر بدین تا اونها هم تغییر کنند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان شاءالله که خیره به زودی نی نی دار بشی🥰

ان شاءالله😍امیدوارم باردار باشم خیلی چشم انتظارم تا هفته دیگه بی بی چک بزنم

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫

نه عزیزم 😆 من از وقتی رفتم تو اقدام انواع خوابا میبینم ی شب دختره ی شب پسره ی شب دارم ب بچم شیر میدم از انواع مرده های زن و مرد فامیل هم بگیررر تا بقیه خوابای درهم همش بخاطر درگیریه ذهنمونه البته امیدوارم بزودی باردار بشیم نجات پیدا کنیم ازین وضع🤍

من ماهی ک اقدام کردم خاب دیدم تو بیمارستانم زایمان میکنم ی پسر خوشگل چن روز بعدش آزمایشم مثبت شد بچ ...

عزیزمممم😍خدا گل پسرتو واست نگه داره 

واسه منم دعا کن اقدامم مثبت باشه

افاقا بعضی از خواب هام درست در میاد از اب🥲

از ته دلم میخوام خوابت درست دربیاد

اینو گفتم چون ۱۸ سال منتظر بچه بودم و کلی خودم خواب دیدم و دیگران خواب دیدن.... ولی تعبیر نمیشدند...واین همیشه ازارام میداد

هر عملی عکس العملی داره ،اگه از برخوردهایی که باهاتون میشه ناراضی هستین خودتون رو تغییر بدین تا اونها هم تغییر کنند
منم اقدامم همش خواب دیدم نوزاد بغلمه ولی باردار نبودم انشالله شما باشی

ان شاءالله خدا به شما هم یه نی نی سالم بده عزیزم 😍

ان شاءالله😍امیدوارم باردار باشم خیلی چشم انتظارم تا هفته دیگه بی بی چک بزنم

قبل از اینکه تست بگیری تاپیک چله بارداریمو بخون به دردت میخوره

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
از ته دلم میخوام خوابت درست دربیاد اینو گفتم چون ۱۸ سال منتظر بچه بودم و کلی خودم خواب دیدم و دیگرا ...

الان بچه دار شدید؟

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
نه عزیزم 😆 من از وقتی رفتم تو اقدام انواع خوابا میبینم ی شب دختره ی شب پسره ی شب دارم ب بچم شیر مید ...

ان شاءالله همه اونایی که چشم‌انتظار نی نیشون هستن به زودی باردار بشن خصوصا شما عزیزم ان شاءالله به زودی نی نی کوچولوت بیاد تو دلت نازشونم زیاده هااا تا کی میخوان ناز کنن وا ندن 😅😅