2777
2789

خیلی جلوی خودمو گرفتم که اینکارو نکنم یکساله نامزدیم و ماه بعد عقد میکنیم چون سنمون کمه و کار پ زندگی هنوز مشخص نیست تقریبا  دوسال دیگه عروسی میکنیم با شناختی که داشتم ادم خوبی بود مطمعن بودم ولی خیلی اصرار داشت برای س•ک•س   طوری که باهام قهر میکرد و میگفت هوامو نداری منم دلم نیومد راضی شدم برای این کار قبلا چند بار معاشقه داشتیم و یسری چیزای دیگه  تعداد دفعاتش شاید هفت هشت بار  اما این دفعه خیلی اصرار کرد و رابطه داشتیم طولانی چن ساعتی پیشش بودم  اما درحدی که اتفاقی نیفته خیلی حالم بده چندین بار این کارو کردیم خیلی خوشش اومد منم حین اون کار خیلی حالم خوب بود حتی بیشتر ازون میل داشتم و خوشم میومد اما بعدش ازش متنفر میشم خیلی حالم بد میشه حس مبکنم ناپاکم اشتباه کردم حس میکنم ارزشمو از دست میدم 

تروخداا اگه میدونین راه حلی بگین دیگه دارم سرد میشم حس میکنم اونم یکم  بعد رابطه و این حد از نزدیکی پررو تر شده و زیاد مثل قبل بهم بها نمیده چیکار کنم ؟؟ باهام حرف نمیزنه انگار فقط منتظر همچین چیزی بود و از چشمش افتادم😭😭😭😭 خسته شدم دیگه😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه بک ماه دیگه عقد میکنم نه دوست پسر نهه کاملا سنتی اشنا شدیم خیلی حالم بدهه 😭😭😭 

رابطه کامل ام نداشتم ولی مدتش زیاد بود 

چندبار که تکرارکردیم قبلا بهش گفته بودم که بعد رابطه حالم بد میشه باید باهام حرف بزنی 

چند نفریم از اطرفیان خودش و من فهمیدن خیلی حس بدی دارم نمیدونم چیکار کنم 😭

رلم ازم رابطه خواست قبول نکردم البته استیکر فرستاد ک منظورش همون بود ی جورایی مشخص بود

با اینکه مادرش میدونست و قرار بود خواستگاری بیاد بعد عید

وقتی گفتم تو منو برا همین میخوای ک دوست دخترت بمونم 

گفت درکت میکنم زوده این حرفا

منم گفتم ن این اذیتم میکنه و اینکه این رابطه از اول اشتباه بود

دقیقا فردا شبش گفت حق با توعه این رابطه از اولش اشتباه بود

منم کلی حرف بارش کردم ک تو منو برا چیز میخوای

فقط گفت موفق باشی🥲

منم گفتم برو بدرک 

میبینی الانم سه روزه ک کات کردیم اون احتمالا نهایت تا اخر همین هفته مجرده میشناسمش درجا دوست دختر پیدا میکنه 

و اینکه منم فراموش میکنه ولی من نه 

من احمق تمام حرفاش توو ذهنمه و مرور میکنم

من بهش پا ندادم و نمیدم هزار سالم بگرده نه میگم چون باور دارم اول رابطه عاطفی و عقلانی ک همو درک کنیم بعد جنسی 

وگرنه جنسی وابستگی میاره منتهی ی مدت

رلم ازم رابطه خواست قبول نکردم البته استیکر فرستاد ک منظورش همون بود ی جورایی مشخص بود با اینکه ماد ...

دقیقا حرفت درسته منو رلمم پنج ساله باهمیم ولی بعد چهار سال رابطه جنسی رو شروع کردیم خیلیم رابطمون بهتر شده کلا انگار مسئولیت پذیر تر شدیم دوتامون

حضوری که میبینم ابراز علافه و میگه خیلی خوشحال میشم و خوبه همه چی و خیلی خوبی ولی دیگه حرفم پیشش ارزش نداره یچیزی میخام مثل قبل نیست بیمنت کنارم باشه همش منت میزاره سرم بعضی جاهام حس میکنم تحقیرم میکنه اون احترام قبلیو نداره 

خیلی سردرگمم همش گریه میکنم 

چیکار کنم بنظرتون اگه دیگه رابطه نداشته باشیم تا چند وفت ممکنه بهتر بشه هم حال خودم هم رفتار اون؟ 😭

دقیقا حرفت درسته منو رلمم پنج ساله باهمیم ولی بعد چهار سال رابطه جنسی رو شروع کردیم خیلیم رابطمون به ...

طبیعی رابطه جنسی باشه ولی ن ب زودی مشخصا اول باید اعتماد دو طرفه و علاقه باشه 

ولی خب من شانس نداشتم عاشق ی خر الاغ شدم ک منو برا س میخواست امیدوارم تاوان دلی ک شکوندو پس بده من درمورد این موضوع بخشندع نیستم