2777
2789

من شوهرم کارش جوریه که هرچقد پول بخواد زنگ میزنه از باباش میگیره چون کارشون یکیه ودر امد کل دست باباشه‌...من هرکاری بخوام بکنم پدرشوهرم دخالت میکنه مستقیما به من نمیگه ولی با شوهرم بحثش میشه...خودشم برام قیافه میگیره تیکه میندازه...

الان امشب یه مبلغی ناچیز رو پرداخت کرد با اینکه پول شوهرمه ولی انگار سر من منت میزاره چه میدونم میگه با من حرف میزنی درست حرف بزن کلک نزن خیلی ناراحتم و اعصابم خورده چون جلو دختراش و زنش هم اینطوری صحبت میکنه خیلی تو مخی شدم الان🥲😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب نگین پول برای چه کاری میخواین. شوهرت باید مدیریت کنه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

خیلی بده 

اگه شریک خوب بود خدا شریک داشت

ب شوهرت بگو کارشو از پدرش جدا کنه

من حاضرم از گرسنگی بمیرم اما چنین خفتی رو تحمل نکنم

مامان دو تا پسر شیطون و همسر بهترین مرد دنیا....لایک نکن ریپلی کن ریپلی دوس دارم  
مگه شوهرت حقوق مشخص نداره؟؟

نه متاسفانه هرچی میگم تورو خدا بیا سرماه یه مبلغی بگیر بزار جیبت خودت انجام بده قبول نمیکنه...مثلا اجاره خونه پدشوهرم میریزه براصاحب خونه...کلا شوهرم صدتومنم بخواد زنگ میزنه باباش براش کارت ب کارت کنه...کلا هیچ چیز مخفی ندارم 

نه متاسفانه هرچی میگم تورو خدا بیا سرماه یه مبلغی بگیر بزار جیبت خودت انجام بده قبول نمیکنه...مثلا ا ...

چقدر بد که حقوق مشخص نداره

بچه که نیست پول توجیبی بگیره، داره کار میکنه باید حقوق ثابت داشته باشه که بتونه برنامه ریزی کنه

کانال لباس نینی فروشی گوگولی من:🌱https://rubika.ir/sednakids

چقدر بد که حقوق مشخص نداره بچه که نیست پول توجیبی بگیره، داره کار میکنه باید حقوق ثابت داشته باشه ک ...

خیلییییی،این وضعیت کلافم کرده فکر کن رفتی بیرون پول تو جیبش نیست باید زنگ بزنه براش کارت ب کارت کنن انگار دارن مدیریت مالی میکنن....هر از گاهی هم مادرشوهرم میاد میگه خیلی خرجتون رفته بالا حواستون ب پشت دستتون باشه