2777
2789
عنوان

میخوام برم باشگاه اما🥲🤧😪

467 بازدید | 26 پست

چند ماه پیش قرار شد برم باشگاه یه بچه ۹ ماهه دارم اون موقع ۲ ۳ ماهش بود گفتم مادرشوهرم نگه میداره منم میرم یه ساعته بر میگردم آخه نمیزارن ببرم مادرم نگه داره.رفتم ثبت نام کردم اومدم فرداش مادرشوهرم بچه رو گرفت بغلش گفت منم میخوام لاغر شم میام هم بچه رو نگه میدارم هم ورزش میکنم اما برعکس شد من نگه داشتم اون ورزش کرد.بعد عید میخوام دوباره برم اما فک کنم بازم بیاد اگه بیاد چیکار کنم؟؟؟میخوام نیاد برای اولین بار بدون اون برم بیرون.حسود هستش واسه همین به این مشکلات بر میخوریم..

اگه شوهرم ببره ،منم برم باشگاه  ،اگه مامانش بگه منم میام اگه بگم ،(منم اون موقع نمیرم) ،شوهرم میگه باشه نرو به من چه.!!!.

یا با مامانم میری یا اصلا نمیری..

میخام از الان خودمو آماده کنم چیکار کنم تنها برم و شوهرم مامانشو باهام رفیق باشگاه نکنه!؟؟؟ شوهرم دلش مهربونه واسه همین نمیخواد مامانش ناراحت شه

((زندگی مشترک دارم))

ممنون میشم کمک ام کنین❤❤🧡💛💚💙💜🤎

هیچی دیگه وقتی وضع همینه نباید بری

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب ساعت هایی ک همسرت هست برو باشگاه بگو‌دویست دارم تنهایی برم  یا خوب دوتایی باهم برید چ اشک ...

میریم اما اخرش سر دردی میاره واسه آدم. واسه همین تنها برم بهتره.  چون طرز صحبتش فوق العاده بده و منو ضایع میکنه.

خوب ساعت هایی ک همسرت هست برو باشگاه بگو‌دویست دارم تنهایی برم  یا خوب دوتایی باهم برید چ اشک ...

خوب با هم برن استارتر باید بچه نگه داره

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

میریم اما اخرش سر دردی میاره واسه آدم. واسه همین تنها برم بهتره.  چون طرز صحبتش فوق العاده بده ...

تنها برو

یا میری پیشش نباش

بنظرم باشوهرت ی جوری حرف بزن بگو دوست دارم تنها باشم ،ب مادرت نگو من میرم باشگاه 

چرا پیش مامانت نمیزاره ببری؟مگه نوه اونم نیست ؟! تو فکر میکنی دلش مهربونه پرو هست که نمیزاره تنها ب ...

نمیدونم مادرشوهرم نمیزاره. اون نذاشت ادامه باشگاه رو برم گفت من نمیرم توام نمیری شوهرمم پر کرد انداخت به جونم  شوهرم گفت فعلا نریم ببنیم چی میشه که موند الانم نمیبره

تنها برو یا میری پیشش نباش بنظرم باشوهرت ی جوری حرف بزن بگو دوست دارم تنها باشم ،ب مادرت نگو من می ...

از آنجایی که زندگی مشترک داریم و شوهرم میبره میاره نمیگه کجا میری سر صبحی؟؟؟