2777
2789
عنوان

در مورد ازدواج

73 بازدید | 11 پست

پسری 21 ساله (گرچه زوده ولی خوب بیخیال این بحث که سنت کمه من شخصا قائل به این بحث نیستم و قبول ندارم دوست دارم زود ازدواج کنم )

مذهبی طور درامد نهایتا 4 میلیون !!

درسمو میخونم 

خلاصه میخوام ازدواج کنم ولی میترسم چون دوست دارم، ملاکم اینکه همسرم مذهبی و مثل خودم قانع و زندگی ساده و صمیمی 

حساب کردم دیدم اگه همسر ایندم خیلی سختگیر نباشه خانواده اون سختگیر نباشن خیلی راحت میشه ازدواج کرد منتهی سختیش هست 

ازدواج سنتی رو دوست دارم میترسم نمیدونم چرا جدی نیستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه یکم توقعات رو کمتر کرد بعدم زندگی دونفر تو شهرستان 

چی بگم والا

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

ماهی 4 میلیون یکم زیاد نیست!!! 😐 باهاش خونه اجاره کنین، ماشین بگیرین،  عروسی،  طلا، لباس ...

چه لزومی داره طلا گرونترین رو گرفت ،عروسی گرفت میشه با عقد سرهمش کرد ،لباسم که هر روز نمیگیریم

ماشین کی گفته شرط ازدواجه ،خونه هم تو شهرستان کم قیمت پیدا میشه

خوب وام ازدواج داریم وسایل رو همون چند قلم مهم رو میشه گرفت اصلا کی گفته باید زندگی ادم تکمیل بشه بعد ازدواج کنه خونه. ماشین. ماشین لباسشویی و... یکسری لزومات هست که گرفته میشه بعدی ها رو هم در اینده لزومش حس شد گرفته میشع

من زنم حقوقم ۱۲ تومن همش خداروشکر میکنم مرد نیستم واکرنه چجوری خرج زندگی رو میدادم شوهرم خیلیی خیلی بیشتر من باز گاهی میخواد جایی سرمایه گذاری کنه چش و دلس میترسه ۳۰ سالگی هم زن گرفته خونه و ماشین و مغازه هم از قبل ازدواج داشت از خودش باز میترسید 

نمی دونم واقعا عجیبه برام

من زنم حقوقم ۱۲ تومن همش خداروشکر میکنم مرد نیستم واکرنه چجوری خرج زندگی رو میدادم شوهرم خیلیی خیلی ...

خوب بحث من قناعته خودتون زندگیتون رو نگاه کنید ببینید چقدر چیزهایی که میتونه نباشه ولی زندگی کرد وجود داره چقدر ولخرجی های اضافی ممکنه باشه ، و...