2777
2789

دوستان عزیزم من یه دختر دارم که سه سال و یک ماهش هست. به قدری این بچه اذیت کن و خرابکار و حرف گوش نکن و لجبازه که حد نداره

من و پدرش رو بینهایت اذیت میکنه. همش داد میزنه. هر کاری میگیم انجام بده از روی لجبازی برعکسش رو انجام میده

اصلا حرف شنوی نداره نه از ما نه از دیگران. همش چسبیده به ما و از سر و کوله من و مخصوصا پدرش بالا میره, یک ثانیه تنهایی با اسباب بازی یا حتی وسایل خونه سرگرم نمیشه, اصلا برنامه کودک و گوشی نگاه نمیکنه. فقط میگه با من بازی کنید

.تمام وسایل خونه رو داغون کرده

حتی خونه ی مامانم اینا هم که میره اونا رو عاصی میکنه

قبلا باهاش بازی میکردم ولی الان دو سه ماهه اصلا دلم نمیخواد طرفم بباد. خیلی پشیمونم از بچه دار شدن

یک ماه گذاشتمش مهد دائم مریض بود دیگه نذاشتم بره, چیکار کنم؟ خسته شدم از زندگیم و همش گریه میکنم

هیچ حالی را بقایی نیست.. بی صبری مکن

با روانشناس کودک مشورت کن

👨👩آقا و خانم محترم وقتی از شما سؤال میکنن اینطور پاسخگو باشید...:میپرسند شما متأهل هستین یا مجرد؟بگویید متعهد هستم, چون که...:تجربه نشون داده نه مجرد بودن نشانه تعلق خاطر نداشتن به کسی هست نه متأهل بودن نشونه تعهد و وفاداری...همه قراردادها را که روی کاغذهای بی جان نمینویسند...بعضی از عهدها و قولها را روی قلبهایمان مینویسیم... حواسمون به این عهدهای غیر کاغذی باشه شکستنشان یک انسان رو میشکنه😞💔  آقای محترم خوب دقت کن روز اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟   حتما یادت میاد چه عاشقانه ها و چه اظهار علاقه های دو نفره داشتی... خانم محترم خوب دقت کن روزای اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟ حتما یادت میاد چه ناز کردنها و چه خوشیهای دو نفره داشتی... تو رو خدا پایبند باشید به هم دیگه. تو زندگی زناشویی هم دیگرو بپرستید.   آقا حالا که متأهل شدی متعهد شو...   زندگی زناشویی حرمت داره... مرد اونکه خیانت بتونه بکنه اما نکنه...خانم محترم انتقام گرفتن در زندگی معنا و مفهومی نداره و تا با همسرت دعوات شد, افکار پلید رو از ذهنت دور کن😡 پایه زندگی هر مردی شما خانمها هستین...    خدا حفظ کنه همه خانمهای پاکدامن رو.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببر دکتر شاید پیش فعالی داره

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

یه تایم نیم ساعته شما ویه تایم نیم ساعته همسرتون باهاش بازی کنید تو این تایم تمام توجهتون به اون باشه 

حس میکنم توجه کافی نمیگیره واگه توجه هم گرفته توجه منفی بوده 

در ضمن ۳تا ۴سالگی سن لجبازی ورفتارهای غیرقابل تحمله 

واقعا حق داری جاریم بنده خدا بچه دومش یه دختر شیطونه با اینکه سنی نداره از دست این بچه نصف موهاش سفید شده ولی خب بچه هم حساااس،،، فکر کنم شما هم نیاز به آموزش داری بعضی بچه ها شیطون ترن باید صبوری کنی تا بزرگتر بشن و طرز برخوردتون هم باهاش خیلی مهمه بهتره با مشاور حرف بزنی تکنیک بهت میده یا کانال های فرزند پروری رو بخون به دردت میخوره 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

عزیزم خدا قوت♥️

بازیهای تخلیه هیجانی باهاش انجام دادی؟روزی یکی دوساعت زمان با کیفیت بهش اختصاص بده، جوری خودت غرق بازی باهاش باش که هیجان مشترک رو تجربه کنه

هرچقدر رابطه عاطفی قوی تری بینتون شکل بگیری لجبازی هاش کمتر میشه...خودت هم حالت بهتر میشه.

باید عمیقا حس کنه که دوستش داری، رفیقشی‌..اونوقت مطمئن باش دل به دلت میده و کمتر اذیت میکنه

درسته اقتضای سنش هم، الان با لجبازی هاش میخواد بگه من استقلال نظر دارم...ولی شما هم با ترفندهایی میتونی مدیریتش کنی...مهمترینش همون بازیه...بازی شغل بچه هاس...یک هفته هرروز بازی های هدفمند باهاش انجام بده نتیجه شو ببین... وقتی رابطه عاطفی عمیقی بینتون شکل بگیری مطمئن باش  پرخاشگری ها و لجبازیهاش ازبین میره 

ضمنا به هیچ وجه نباید متوجه شه شما مستاصل شدی...چون بچه ها فوق العاده باهوشن و به عنوان یه نقطه ضعف ازش استفاده میکنن

اوف استارتر دقيقا منم دخترم اسفند ميره تو ٤سال يعني جوري عصبيم ميكنه همش درحال جيغم اصلا گوش نميده هرچي قربون صدقه اش ميرم وحرف حرف خودشه همش گريه لجبازي  خرابكاري قشنگ من حس ميكنم مغزم رو از دست دادم 😢😢😢هرجا ميرم هي بهونه ميگيره ورو يه چيز كليد ميكنه تا اعصاب منو صاحب خونه بهم بريزه خيلي سخت 😭😭😭😭😭