ngroo مدیر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 667 عنوان خانومای خوشگل زود بیاین:) باجنبه ها فقط | مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 63 پست عکسمونو بذاریم راجب فیس هم نظر بدیم پایه اید اعلام کنید نوبتی میذاریم که پاک کنیم و بعد نفر بعد آرامش رو فقط درخونه خدا و اهل بیت دیدم..هرکی آرامش میخواد بدونه که دست خداست♥️ 1401/11/12 | 22:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goldenn عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 1553 نه عزیزم مژه هام کاشت بود تو اون عکس بازم قشنگه چون برا بعضیا اصلا بهشون نمیاااد روی شیشه لوازم ارایشی نوشته بود: هیچ کس شما رو صرفا بخاطر اینکه باطنتون زیباست دوست نخواهد داشت.درست ترین و تلخ ترین تبلیغی بود که دیده بودم
ngroo مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 667 اگه میتونی دوس پسرتم بذار ایشالا که مثل خودته نه اونو نمیشه بذارم یوقت فامیلاشون نبینن اخه میخایم نامزد کنیم آرامش رو فقط درخونه خدا و اهل بیت دیدم..هرکی آرامش میخواد بدونه که دست خداست♥️
ngroo مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 667 بازم قشنگه چون برا بعضیا اصلا بهشون نمیاااد چشات قشنگ میبینه این حرفتونم قبول دارم آرامش رو فقط درخونه خدا و اهل بیت دیدم..هرکی آرامش میخواد بدونه که دست خداست♥️
goldenn عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 1553 چشات قشنگ میبینه این حرفتونم قبول دارم چون چهرتون دلنشینه بهش اومدهی دوستی بود مژه هاش انقدر کاشته بود عین پر طاووس ک باز و بسته میکنه اونجوری شده بود پلک میزده یه کپه مژه بالا پایین میشد روی شیشه لوازم ارایشی نوشته بود: هیچ کس شما رو صرفا بخاطر اینکه باطنتون زیباست دوست نخواهد داشت.درست ترین و تلخ ترین تبلیغی بود که دیده بودم