2777
2789

من خودم یکسال 7ماه اقدامم فولکولمم با امپول قرص 18ولی باردار نشدم شوهرمم سالمه....  و ماه پیش طبعیی اقدام کردم با قرص ابووست از روز سه پریودی خوردم تا 13سیکل روزی سه تا ولی متاسفانه پریود شدم و این ماهم مخوام بخورم شما این قرصو مصرف کردین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره درست میکنی شوهر منم خیلی بچه دوست داره ولی باید صبرکنیم شما چنده وقته اقدامی و فولکولتون چنده چر ...

سنی ندارم حالا اشتباه یا درست از همون اول ازدواج جلوگیری نکردیم 

الان ۳ سال بیشتره 

فولیکول هام همیشه خوبن ، یعنی دکترام اینو میگفتن 

فقط هر از گاهی کیست و عفونت میگیرم اما پریودام و تخمک گذاری هام همیشه منظمه

مشکل اصلی از همسرمه اسپرمش خیلی ضعیفه🥺

من حتی دو دوره لتروزل خوردم آمپول سینال و اف هاش سی جی زدم اما نشد 

الانم مشکل داریم و سن همسرم داره میره بالا و از همه مهم تر خیلی علاقه داریم به بچه وگرنه فعلا اقدام نمیکردم 

دوماه پیش دکترش گفت تا عید وایسین نشد دیگه آی وی اف کنید ):

خدایا یا ارحم الراحمین، به همه منتظرا نی نی سالم بده🥺❤️

سلام دوستان خواستم تجربياتمو بگم انشالله كه كمك كننده باشه: اول از همه آرامش داشته باشيد و استرس و دور كنيد ، دوم زمان تخمك گزاري رو مشخص كنيد كه اكثرا وسط دوره ماهانه تون هست من نرم افزار دارم و بهم نشون ميده همون روزا نزديكي داشته باشين اين تاثيرش از همه كارا بالاتره، سوم خوردن گرمي جات و ترك سرديجات، و در كنار اينا خوردن پودر اينوفوليك هم عاليه، قنديجات و هم كم كنيد تا تخمداناتون خوب كار كنه