2777
2789

وقتی حق باهاش نیست دوست داره بهش حق بدی  دوست داره بدون اینکه در مورد مسأله حرف بزنیم قضیه رو جمع کنیم 

وقتی نمیتونه از حرفش دفاع کنه عصا قورت میده دو سه روز هیچ حرفی باهام نمیزنه همه اینا برای وقتیه که یه مشکلی پیش اومده که حق باهاش نیست وقتی حق باهاش باشه منطقی آقا با شعور میشه 😐 

.

خیییییلی تو خواب می چوصه اگه من بی خوابی بزنه به سرم خفه می‌شم🤮🤢

بعدش خوابشم به شدت سبکه نمی تونم درو صدا بزنم از اتاق برم بیرون 

به شادیِ رُخِ گُل بیخِ غَم زِ دِل بَرکَن⚘🌷🌼🌻🌺🥀🌹🏵🌱🌿🌾🌵🌴🌳🌲🪴🌱☘🍀🍁🍂🍃💐🌸💮

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خونسرده میخایم جایی بریم من خودم دوتا بچه هام آماده میشیم این تازه لحظه ی آخر با میره دستشویی یامیخاد موهاشو تاف بزنه یه ده تا بلیز شلوار میپوشه ببینه چی با چی میاد من وبچه هام همچنان تو ماشین منتظریم 

مثلا🤕

توقع داره من هرروز زنگ به مادرش بزنم ولی خودش نمیزنه همیشه پدرومادر من بهش زنگ میزنن

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
بگو کمتر بخوره غذا 🤢

نمیشه خیلی شکموعه 

همین که پیاز خام نمی خوره یه مدته من کلاهمو می ندازم هوا

به شادیِ رُخِ گُل بیخِ غَم زِ دِل بَرکَن⚘🌷🌼🌻🌺🥀🌹🏵🌱🌿🌾🌵🌴🌳🌲🪴🌱☘🍀🍁🍂🍃💐🌸💮
خسته میشم اهل پز دادن نیست،فقط خیلی به مهمون اهمیت میده و براش ارزش قائله،فرقی هم نمیکنه،کی باشه

مال منم از خودش در میاد انقد میخره شورشو درمیاره نمیدونم چی بیارم چیکار کنم نیارمم میگه فلان چیزو داشتیم کو