وااا ..چه کاریه فعلا بذار شروع کنه بعد به فکر اذیتش باش تا جهشی بخونه شروع کرد شرایط خودش براش ایجاد میشه اگه بتونه
زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
وااا ..چه کاریه فعلا بذار شروع کنه بعد به فکر اذیتش باش تا جهشی بخونه شروع کرد شرایط خودش براش ایجاد ...
آخه خیلی باهوشه اما دل به درس نمیده محیط زندگیمون خیلییی بده آدماش بی.فرهنگ هستند اینجا درس خوندن کوچکترین اهمیتی نداره میترسم دخترم هم مثل همین آدما بشه
آخه خیلی باهوشه اما دل به درس نمیده محیط زندگیمون خیلییی بده آدماش بی.فرهنگ هستند اینجا درس خوندن کو ...
ببین منم بچم مهدکودکه میبرمش مهد مربیش میگه خیلی باهوشه وقتی حرفب میخونیم کلا فالبداهه کلمه میگه ولی من خوشحال میشما ولی اصلااااا برای اینکه نابغه بخوام اژش دربیارم نقشه ای ندارم بخواد بخونه خودش میخونه البته شرایط مهمه ولی علاقه و ذات بچه مهمتره باهوشی ب تنهایی نمیتونه نون و آب یشه
زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
بذار بچه بچگیشو بکنه من دوسال رو جهشی خوندم بعدم مدرسه تیزهوشان و بعدم کنکور و رشته ی خوب هم ...
بده که الان برا خودت کسی هستی تروخدا کمکم کن برعکس تو من بچگی کردم اما با هیجا نرسیدم دانشگاه آزاد درس خوندم الانم با یه شوهر سطح پایین ازدواج کردم که سالی یک بار هم پول لباس نو درمیاره.دلم میخواد بچه هام را به یه جایی خوب از نظر علمی برسونم مثل خودم گرفتار نشن