2777
2789
عنوان

پسر کوچولوم بدنیا اومد😘😍😍

614 بازدید | 39 پست

بعد از کلی سختی دوران حاملگی و استرسی که تو این مدت بود پسرم به دنیا اومد

اوایل خاملگی متوجه کیست تو سرش تو سونو شدیم خیلی نگران شدم کلی نارحتی و نگرانی 

تو ماه هفتم گفتن یک بند ناف دور گردنش شدیم که این هم باعث نگرانی کنه نکنه اتفاقی بیفته بعد از تایید 4متخصص زنان  تصمیم گرفتم طبیعی زایمان کنم.

تو آخرین سونو دو روز قبل تولد گفت یکی از کلیه هاش ورم کرده که بعد تولد دوباره سونو کنم که ببینم وضعیتش رو 

حالا امروز 2 مین روز تولد تحسین جانم هست که مبارکش باشه 

و سلامت باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قدمش پر خیر برکت باشه و براتون 

نامدار🤩

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

اوخی🥺🥹بوی نینی پیچید تو دماغم

سالم باشه تنش.زیر سایه پدرمادر

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

مبارک باشع انشاءالله سلامت باشه و خدا حفظش کنه

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡

مبارکه خدا برات نگه‌ داره

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf

حسین؟

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.