2777
2789

من مریضم وای حالم بده انقددددد از سرماخوردگی متنفرم فقط اونجایی که ویروس ها رو تو‌گلوت و بدنت حس میکنی اه تف بهش

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💛                                                       پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🌈

منم ظهر سیب زمینی ابپز کردم بچه ها نخوردن خودمم درد دارم دلم هیچی نمیخواد پسرم التماس میکنه ساندوبچ براش بگیرم در حالی که من پول نون گرفتن ندارم درد چشمم کم بود اینم اضافه شد تا یارانه هم اوضاع همینه😔 شوهرمم از روزی که کتکم زد و چشمم خونریزی مرد گم گور شده از ترس نمیدونم چکار کنم خدایا خودت کمکم کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مریضم وای حالم بده انقددددد از سرماخوردگی متنفرم فقط اونجایی که ویروس ها رو تو‌گلوت و بدنت حس میک ...

منم الان مث توام نیم ساعت پیش زیر سرم و امپول بودم 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

منم ظهر سیب زمینی ابپز کردم بچه ها نخوردن خودمم درد دارم دلم هیچی نمیخواد پسرم التماس میکنه ساندوبچ ...

سرخش میکردی بیشتر دوس دارن

یا ی تخم مرغ بهش میزدی کوکو سیب زمینیش مبکردی 

خدا کمکتون کنه 🙏

بیشعور به مادرت بخوره

🤣🤣🤣

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
دستش بشکنه چرازد؟

بیشتر یه ماهه بیکاره رفیق بازه همش خونه دوستاش میخوره میخوابه نمیپرسه زن  بچه هام چی میخورن دارن ندارن فک کرده کارت یارانه داده دستم همه چی حله بخدا نصف ماه بزور باهاش میگذرونم تاپبک قبلم ببین چکارم کرده عکس گذاشتم