2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاهل 

هردو خوب بوده برا من خداروشکر😍

همسرم میگه: تو زبونی با چهارتا موی فر🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:گندم خانومم عاشق لواشک😋سه ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#گندم🌾
وای جرررر😂 منم سینگلم البته پیشنهاد دارم ولی خب خودم رد میکنم😶🤦🏻‍♀️

بل بل

کلا وقتشو ندارم

حال جنس مخالفو هم ندارم فعلا    مطمئنم با یکی رل بزنم دو روز نشده باهاش دعوا میکنم

در حال جدایی.متاهلی برای من افتضاح بود.ولی اگه کنار آدم درستش باشی خیییییلی بهتر از مجردیه

ای وای.انشالله که در ادامه ی زندگیت خوشبخت باشی هرچه صلاحه برات پیش بیاد

🪄🤍Only god🤍🪄

هر دورانی خوبه اینکه ادم شرایطشو داشته باشه زن بگیره بنظرم‌عالیه مثلن من الان دلم بگیره با رفیقم برم بیرون کجا یا با همسرم بریم عاشقانه قدم بزنیم کجا متاسفانه با این وضعیت اقتصادی ادم روش نمیشه مثلن تو سرما تو گرما زنتو با اتوبوس اینورو اونور ببری خدای ادم روش نمیشه درسته خدا گفته شما ازدواج کن من از فضل خودم بی نیازت میکنم ولی تو این شرایط ادما از دین زده شدن کیه ک ازدواج بتونه بکنه اما نکنه فقط جفا ب خودش کرده وارد فساد شده این روابط ازاد قبل ازدواج همش چرته اصلن شناختی ب طرف پیدا نمیکنین تو ازدواجای ینتیم اصلن سوال نمیکنن دو طرف باید بشینن حرف بزن کل خواستگاری تو سه جلسه جم میشه بعد ضرتی طلاق میگیرن اخه یکم فکر یکم اندیشه کاش اقا بیاد مشکلات درس بشه مام سر و سامون بگیرم خدایی

هر دورانی خوبه اینکه ادم شرایطشو داشته باشه زن بگیره بنظرم‌عالیه مثلن من الان دلم بگیره با رفیقم برم ...

دقیقا درسته حرفتون😇😇👌🏻👌🏻

الان وضعیت اقتصادی بده ولی بنظرم ادمی که عاشق باشه حاضره حتی با اتوبوس هم با عشقش بیرون بره🥺😍

🪄🤍Only god🤍🪄