2777
2789

چه اتفاقی برای یوسف افتاد که فلج شد؟؟چون من پی دی اف میخونم تو هر نسخه ای که دانلود میکنم  دو صفحه ای که این اتفاق میوفته نیست

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!

یادم نمیاد

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم ترسید از وقتی حمله هوایی شد انگار شوک بهش دست داد 

مطمئنین؟ اخه تو صفحه بعدش نوشته استخوناش از پاش زده بیرون

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
زمان جنگ سربازهارو که میبینه با چتر فرود میان خوشش میاد میره از رو پشت بوم میپره فلج میشه.

اهاااا ممنون..ولی همه یه جوری باهاش رفتار کردن بعد از فلج شدنش انگار ادم نبود 

دقیق یادم نیست ولی فکر کنم ایناییکه با چتر میپرن زمین رو دیده بود بعد فکر میکرد اونم مبتونه انجام ...

ممنون😘

بعد حمله متفین به ایران، که با هواپیما چترباز روی شهر خالی میکردن، این یوسف دائم جلوی پنجره مینشست اونا رو تماشا میکرد. آخرم با چتر باباش از بالا میپره پایین و اونجوری میشه، به توصیف کتاب مثل یک تکه گوشت که فقط میخوره و می*رینه. 

کدوم صفحه ها رو نداری؟ الان کتابم روی میزه. میخوای برات عکسشو بفرستم؟

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
اهاااا ممنون..ولی همه یه جوری باهاش رفتار کردن بعد از فلج شدنش انگار ادم نبود 

من هنوز کامل نخوندمش.صفحه ی ۹۰ هستم.از کسی برات پرسیدم🤭

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
بعد حنله متفین به ایران، که با هواپیما چترباز روی شهر خالی میکردن، این یوسف دائم جلوی پنجره مینشست ا ...

اره درسته خودش پریده و تقصیر خودش بوده ولی خب اونم بچه بوده دیگه کلا خانواده خیلی بد بودن باهاش

من هنوز کامل نخوندمش.صفحه ی ۹۰ هستم.از کسی برات پرسیدم🤭

ممنون دوست من

یه بار تا صفحه ۵۰ خوندم ول کردم خیلی غم انگیز بود  پدرسالاری بیش از اندازه اعصابم خورد کرد طف ...

اره خیلی غم انگیزه اما زیبا