2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی لطفا میشع بیاید

146 بازدید | 19 پست

من میخواستم یه قرآن کریم بزرگا بگیرم نمیدونید قیمتش الان چنده 

بعد تولد دوستمه خودش گفت دوست داره قرآن هدیه بگیره 

به نظرتون همینجوری بهش بدم یا کاغذ کادویی چیزی بهترباشه میشه بگید 

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کادو کن قشنگتره،قیمت هم ندانم

ممنونم

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....

قرآن بدون کاغذ کادو بهتره  ، تو باکس هدیه بزار

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

مذهبي نيستم قيمت هم ندارم 

ولي از درخواست دوستت خوشم اومد

خدا نگهدار جفت تون باشه 🌹🌹

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
بذارش تو جعبه میون برگ گل

😍

کادو نکن

تو جعبه بذار

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

قران اخه مدلای مختلف هست یکی اون صفحه رنگی کوچیکا یکی قران جعبه ای یکیم بزرگ مخملاکه جعبه داره اونم ازهمش گزونتره سرچ کنی میاره اینترنت قیمتارو ولی درهرصورت تو پاکت هدیه بذاربده

مذهبي نيستم قيمت هم ندارم  ولي از درخواست دوستت خوشم اومد خدا نگهدار جفت تون باشه 🌹🌹

سلامت باشید❤️

کادو که برای قرآن جالب نیست اما به قول دوستان تو جعبه و گل یا یه چیزی شبیه جانماز و و یا یه پارچه زیبا 

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
نه دیگه قران خودش هدیه س میتونی اگه هزینه ش رو داری یه جعبه قران بگیری یا یه شاخه گل   ببذ ...

خوب به خاطر همین زیاد وضعم خوب نیس میخوام بدونم قیمتش چنده