2777
2789
عنوان

دعا

45 بازدید | 2 پست

راستش من اولین باره اومدم اینجا...

همیشه پیامارو میخوندم و بهم کلی انگیزه و حس خوب میداد وقتایی که به ته خط رسیده بودم

من دخترم هنوز ازدواج نکردم حدودا ۲۵ سالمه

چیزی که زیاد دیدم اینجا قبولی دعای نی نی سایتیا بوده :)

راستش درگیر یسری مشکلاتیم اتفاقاتی که حتی نمیتونین تصورشو کنین چیا رو تابه اینجای سنم گذروندم و میخوام برام دعا کنین (^_^)

خواست و مصلحت خدا طبق خواسته و حاجت دلم قرار بگیره و تو این مسیر تاوقتی که به حاجتم برسم صبری عظیم بهم بده و نزاره از هیچی ناامید بشم حتی از خودش!

چون به جایی رسیدم که حتی از خودشم ناامید شده بودم ولی همش بهم میگن صبر کنم و توکل و ایمانمو از دس ندم و اینا همش امتحانه...

خلاصه برام دعا کنین زودی حال دلم خوب بشه و همه چی تموم شه و منم معنی ارامش و خوشبختیو خوشحالی همیشگیو بکشم♡

اگرم فک میکنین حرف قشنگی دارین که دلگرم ترم کنه ممنون میشم بهم بگین منم یا دعا میکنم یا صلوات میفرستم برا قبولی حاجتاتون

چه روز خوبی اومدی تولد امام جواد و علی اصغر

علیه السلام..انشاالله ک به حاجت دلت برسی 🤗🌺

عزیز دلم هیچ وقت فراموش نکن خوشی و ناخوشی هیچ کدوم پایدار نیستن..مهم اینه ک تو هر شرایطی ک هستی از یاد خدا غافل نشی و سعی کنی در لحظه زندگی کنی و به خوبیها توجه کنی..همین تاپیک ک دلت خواست انرژی مثبت بگیری..🌺

🌷خدایا شکرت🌷
چه روز خوبی اومدی تولد امام جواد و علی اصغر  علیه السلام..انشاالله ک به حاجت دلت برسی 🤗🌺 عز ...

واقعیتش اصن به مناسبتای امروز حواسم نبود ...🚶🏻‍♀️

یعنی اصن اطلاع نداشتم

خیلی میگن بهم اصن ناامید نشم و از خدا روی برنگردونم ولی واقعا گاهی وقتا یجوری دلم میشکنه و اذییت میشم واقعا دست خودم نیس 

یه مدت به معنای واقعی خودمو به اب و اتیش زدم یه نشونه یه چیزی بفرسته دلم براش قرص بشه پبامبرا بااون عظمتشون از خدا نشونه میخواستن چه برسه به منه حقیر ..

ولی هیچی ندیدم و دلسرد تر شدم ...

حتی میگفتم اگاهی لازمو بهم بده حداقل اون سواد و بینش و دانشی که بتونم نشونه هاتو درک کنم چشمامو باز کن یا دلمو یاهرچی که برا دیدن و حس کردن خودت یا نشونه هات لازمه ...

بازم هیچی ...

و حتی رفته رفته بااین که جون میکندم بهش نزدیک بشم وضعیت زندگیم بدترو بدتر میشد و قلبم مچاله تر ...

به جایی رسیدم که بهش شک کردم😔 به دونسته هام به باورام به همه اعتقداتم و هرچی که تمام این سالا براش جنگیدم 😞

از حرفامو از دستم دلخور نشو امیدوارم بقیه هم نشن .. اگه اینجام فقط بخاطر اینه یه چیز خیلی کوچولو و ضعیفی ته دلم داره دستو پا میزنه باورمو حفظ کنه و بهم ثابت کنه همه چی واقعیه و ناامید نشم 💔امیدوارم تونسته باشم منظورمد برسونم ببخشسد طولانی شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.