2777
2789
عنوان

خسته شدم بخدا خسته شدم ب کی بگم😓

577 بازدید | 44 پست

از بچه داری خسته شدم. بچه کوچیکم ۱۱ ماهشه پدرمو در آورده فقققققط گریه میکنه..عجیب نمیخوابه..هر ۵-۶ ساعت ۲۰ دقیقه میخوابه بیدار میشه..نمیدونم‌چکار کنم کارام مونده 

بیدار باشه نمیتونم کاری بکنم خواب باشه از ترس اینکه بیدار شه باز نمیتونم کاری بکنم بخدا خسته شدم..غریب هم هستم هیچ‌ کمکی ندارم..شوهرم هست کمک هم میکنه ولی بی فایده ست ..بچم خیلی بد قلق شده

کل روز گریه میکنه. کافیه یکی از پیشش رد شه گرررررریه ک بلندم کن ..بغلشم نمیکنیم ک بگید عادت کرده

یا اگه در هال باز شه گررررررریه میخواد بره بیرون

بخدا بریدم خسته شدم جون ندارم دیگه

دختر ۴ و‌نیم ساله هم دارم

کارام زیادن نمیتونم انجامشون بدم درمونده شدم نمیدونم چکار کنم

هوووووف چقد تو منی

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

ببرش بیرون

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بس رو پاهام تکونش دادم ک بخوابه پا درد گرفتم..

چه شبها ک من تکیه به دیوار خوابیدم..دو‌تا بالش میزارم پشتم اونم میزارم رو پاهام تکون میدم میخوابه منم همونجوری میخوابم تا اگه گریه کرد فقط تکونش بدم زود برگرده بخوابه

جز تحمل مگه چاره ایم هس

پسر من داره ۲ساله میشه بهترشده از لحاظ نق زدن ولی از لحاظ فضولی و کارای خطرناکش همش استرس دارم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

🚩تنظیم خواب شیرخواران

🔸در مورد شیرخوران تنظیم خواب به صورتی که پترن نرمال خواب شکل بگیرد در حدود ۶ ماهگی اتفاق می افتد.

🔸در نوزاد ریتم های خواب وبیداری متناوب بدون وابسته به شب و روز می باشد.

🔸برای تنظیم خواب نوزادان با توجه به فیزیولوژی تکامل خواب ،شروع تنظیم خواب از سه ماهگی شروع می شود.

🔸با تکامل مغز شیر خوار به تدریج یاد می گیرد که میزان خواب بیشتری در شب داشته باشد و با توجه به دوره های کوتاه خواب که در این سن حدودا ۵۰ دقیقه است خودبخود از خواب بیدار می شود و مجددا خودش به خواب می رود حال بعضی از کودکان با گریه یا تکان خوردن بیداری خودشون رو به والدین نشان می دهند که توصیه ما به والدین این است که برای پاسخگویی به کودک چراغ اتاق خواب رو روشن نکنند با کودک بازی نکنند ،سعی کنند تا آنجایی که ممکن است برای دوباره خوابیدن کودک مداخله نکنند !!

🔸کودک را در یک مکان مشخص با نور کم در حالت خواب آلود قرار بدهند که کودک در همان مکان بخوابد و یاد بگیرد که این زمان و این مکان مخصوص خواب است.

🔸حتما در ساعتی از روز خصوصا صبح کودک تماس با نور خورشید برای تنظیم ترشح ملاتونین داشته باشد وبه تدریج از خواب صبگاهی کودک کم شده وبه میزان خواب شب کودک اضافه شود.

🔸شایعترین علت بی خوابی شیرخواران ،مداخلات والدین در خواباندن کودکان است اینکه شیرخوار عادت کند که فقط با شیر خوردن یا روی پا گذاشتن یا بغل کردن بخوابد ،عاداتی است که ما ایجاد کردیم.

🔸شیردهی شبانگاهی در بعد از ۶ ماهگی توصیه نمی شود این مساله باعث پر شدن مثانه و خیس شدن پوشک وبیدار شدن مجدد کودک وشیردهی مجدد کودک و ادامه دادن سیکل معیوب می شود.

🔸بلافاصله به بیدارشدن کودک جواب ندهید تاخیر در جواب باعث می شود که کودک یاد بگیرد که بدون مداخله بخوابد ،از وسایل جایگزین استفاده کنید مثل عادت دادن کودک به خوابیدن با یک عروسک یا پتو حتی لباس مادر بدون نیاز به حضور فیزیکی مادر و وقتی کودک علامت های نیاز به خواب دارد سریعا خوابانده شود تا دچار بی قراری بعدی و بی خوابی به دنبال آن نشود.

🔸در کل در هر کودک با مشکلات خواب حتما علل ارگانیک مثل ریفلاکس،حساسیت به شیر گاو ،اوتیت سروز و کم خونی فقر آهن حتما باید بررسی گردد

🔸به مادر در مورد کاهش مصرف کافئین تذکر داده شود.

🔸آموزش بهداشت خواب به خانواده و آموزش اقدامات ذکر شده به خانواده وخصوصا توضیح دادن فیزیولوژی خواب طبیعی بسیار کمک کننده است

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄

من با بچه سه سال و نیمه مث شما هستم ..تا بلند بشم کار کنم گریه میکنه بیا بشین .باید ظرف میخام‌بشورم .ب بهونه بلند بشم هر دفعه یه تیکه بشورم فقط غذا درست کردن اجاز میده اونم خودش کنارمه

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑

گشنشه

مطمئنم

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته