2777
2789

من باورم نمیشه یه مشت مریض جنسی اینجا ریختن ساخته های ذهنشونو هی اینجا جااار میزنن. ‌خب اگر واقعا مشکلی هست چرا نمیری پیش پلیس چرا نمیری پیش دکتر!!!اینجا چه کمکی جز پیشنهاد پلیس و دکتر میتونن بدن!

دختره میگه دوتا داداشام به کراااات اینکارو باهام کردن.بعد یکی میگه خدا داداشاتو تیکه تیکشون کنه  دختر میگه نههه نگوووو بالخره داداشامم😳🤢🤢🤢.

اِی به زمین گرم بخوره چنین داداشی اینا داداش نیستن لجنن کثافتن خون محرمی اصلااا نمیزاره خواهر برادر به هم نظری داشته باشن. پس اینا برادرات نیستن یعنی داداشای من چنین کاری میکردن جیغ و داد میکردم یکی به دادم برسه مگه شهر هرت ؟؟!!! به پدرمادرم پلیس میگفتم نمیزاشتم آب راحت از گلوشون بره پایین لجنا یعنی حتی شده حکم اعدامشونو میگرفتم.

دقیقا

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نخوندم راستش کلا تاپیک های پربازدیدو نمیخونم مگه عنوان مفیدی داشته باشه

ولی به هرحال اینجا هرادمی ممکنه بخاطر جلب توجه داستان سرایی کنه 

نباید اعصابمونو‌خورد کنیم

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   

تجربه ثابت کرده همه این جور تاپیک ها فقط یه بچه پشتش که داره داستان میسازه توجه نکنید من دیگ خیلی وقت این داستان های پر بازدید نمیخونم

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

دوتایی اینکارو میکردن باهاش و لال بوده؟ 

همزمان؟ یا جدا جدا؟ 

برا چی اجازه میداده؟ 

تهدید نمیکرده؟ 

بلافاصله بعد اینکارشون اگه میرفت پزشک قانونی قشنگ تشخیص میدادن که کار اونا بوده