2777
2789

بچه ها ما الان چند ماهی میشه با پدرمادرهمسرم رفت‌وآمد نداریم بخاطر بدرفتاری و فرق گذاشتنشون.

چند روز دیگه قراره بریم یجا جشن.بنظرتون اونجا چه رفتاری کنم؟اگه مادرشوهرم صدام زد که بیا پیش ما بشین برم؟

شوهرم بخاطر کارش میخاد زود پاشه.بنظرتون منم زود پاشم یا بمونم یکی منو برسونه خونه؟

لازم به صدا زدن مادر همسر نیست 

هر کاری کرده باشن وقتی که انتخاب می کنید تو جمعی برید که اونها هستن ، موظفید مودبانه سلام بدید و کوتاه احوالپرسی کنید 

حالا نمیخواهید هم کلام بشید عذر بخواهید و جوری که تابلو نباشه تو محیطشون نباشید . با همسر هم زودتر تشریف ببرید 

آدم تو جمعی که با بزرگترها قهره زیاد نمیمونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با شوهرت برو با شوهرت برگرد ، به مادرشوهرت احترام بذار قشنگ سلام کن حتی پیششون بشین اجازه ندید فرد دیگه ای دعوای خانوادگیتون رو متوجه بشه معمولی و عادی باشین شما که نمیرین وبیاین ولی جلوی چند نفر دیگه ظاهر رو حفظ کنین و اجازه ندید مادرشوهرتون حرفی بزنه بگه احترام نگذاشت یا ... احترامتون و بگذارید 

لازم به صدا زدن مادر همسر نیست  هر کاری کرده باشن وقتی که انتخاب می کنید تو جمعی برید که اونها ...

من همیشه سلام میدادم و احوالپرسی ولی یا جواب نمی‌دادن یا روشو میکردن اونور.بدون اینکه من دلیلشو بدونم.بعد باز توی جمعی با خودم گفتم اینا بدعادت میشن رفتم تو ننشستم پیششون .اونام نگفتن بیا پیش ما

با شوهرت برو با شوهرت برگرد ، به مادرشوهرت احترام بذار قشنگ سلام کن حتی پیششون بشین اجازه ندید فرد د ...

بخدا من همه جا حرف میزدم باهاشون ولی اونا منو ناراحت میکردن.مامانه منم همیشه میگه جلو بقیه آدم باید یجور رفتار کنه بقیه حظ ببرن جلو دوست و دشمن.ولی مادرشوهرم یکم نفهمه

نمیگه دقیقا چه مشکلی با آدم داره

با شوهرت برو با شوهرت برگرد ، به مادرشوهرت احترام بذار قشنگ سلام کن حتی پیششون بشین اجازه ندید فرد د ...

فامیلاش همه مادرشوهرمو میشناسن.با همسر قبلی شوهرم همین رفتارو میکردن.ولی اون کلا یجوری رفتار می‌کرده انگار وجود ندارن.ولی منه ساده همیشه مینشستم پیششون

بخدا من همه جا حرف میزدم باهاشون ولی اونا منو ناراحت میکردن.مامانه منم همیشه میگه جلو بقیه آدم باید ...

ولشون کن عزیزم تو بزرگوار باش مهم شوهرته مطمئن باش شوهرتم ببینه شما احترام میزاری بیشتر هواتو داره وزبونش جلو اونام درازه که بله زن من همیشه احترام میزاره مشکل از شماست ولی مطمئن باش اگه بی احترامی کنی یا رفتار غیر قائده اونا زبونشون دراز میشه پس با سیاست باش همیشه 

فامیلاش همه مادرشوهرمو میشناسن.با همسر قبلی شوهرم همین رفتارو میکردن.ولی اون کلا یجوری رفتار می‌کرده ...

نه تو ساده نیستی تو شخصیت والا و بلندی داری این اسمش سادگی نیست ، ببین هر کسی یه جوریه دیگه بعضی آدما واقعا مشکلاتی دارن که اینطورین تو خوب باش وبسپرشون همیشه تو دلت به خدا ، بعدشم اصلا واست مهم نباشن حواست فقط و فقط به بالابردن کیفیت زندگی و رابطه ی خودت و شوهرت باشه بقیه فقط دیگرانند ، پس در حد احترام در جمع و ... بهشون احترام بگذار و تمام خودت هم اصلا ناراحت نکن قوی و با اراده و محکم باش توکلت به خدا باشه