الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودشون کثافتا تو بنگاه گفتن چک بین بانکی بگیر بیار دفترخونه. بعدم دیگه تلفنو جواب نداد
اونا کارشون. این اتفاق کدام شهر ؟؟ اونا کارشون به احتمال زیاد پرونده مشابه دارن همسرت کوتاه نیاد . حتما هم موقع شکایت درخواست ضرر زیان به دلیل عدم واگذاری مورد معامله را بنویس
[QUOTE=272313997]نه عمرا همسرمن فسخ نمیکنه ولی چون از شروط قرار داد برگشت خوردن چک ها بوده ممکنه فسخ شه خود به خود؟&n ...[/QU غرض کردم خدمتتون چون تاریخ صدور چک بین بانکی با تاریخ چک یک روز
چک هم بنام فروشنده صادر شده .شوهر شما نباید بگه تلفن منو جواب ندادن .
باید بگه شب قبل از تاریخ چک ما حضوری صحبت کردیم
قرار شد من چک بین بانکی بگیرم . در حالیکه اینا عمدا با من این کارو کردن که معامله را فسخ کند.
نه عمرا همسرمن فسخ نمیکنه ولی چون از شروط قرار داد برگشت خوردن چک ها بوده ممکنه فسخ شه خود به خود؟&n ...
برای برش بعضی چیزها فقط باید از جنس خودشون باشه شیشه را فقط الماس میبره . حالا برای شکست اون آدما باید از جنس خودشون شد . اصلا نباید همسر شما عنوان کنه که تلفن منو جواب ندادن . چون در اینصورت میگن شما باید به حساب چک واریز میکردی. باید بگه شب قبل ما قرار گذاشتیم من چک بین بانکی بگیرم . وگرنه پول من آماده بود جای چک بین بانکی که اتفاقا بنام فروشنده هم گرفتم موید درستی ادعای من . اونا ببینن شوهرت سفت و سخت میگن یه پولی بده معامله را قطعی کنیم .