2777
2789
عنوان

پوکی استخوان مادرزادی بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2757 بازدید | 52 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمی‌دونم اسم قطره سلیس یا الن بیوتی رو شنیدی یا نه . این قطره کلاژن سازه و زینک و سیلیس داره و چون م ...

شما بی شک از فروشندگان این قطره ای ک داری تبلیغشو میکنی

این قطره آشغالترین چیزی بود ک سفارش دادم

انشالله پولش خرج دوا و دکترشون بشه ک موقع سفارش خودشونو داشتن جر میدادن ک بهترینه بعد ک تاثیری نداشت گردن نگرفتن

چه مردانه کودکیهایم را پدری 

دقیقا به منم گفتن اون کلاژن تو استخوانش نیست که باعث نشست کلسیم میشه 

قطره الن بیوتی و پودر کلاژن می‌تونه مشکلش رو حل کنه . بنظر من یک دوره استفاده کنه و بعد ببرش آزمایش تو یک دوره مصرف مطمئنا تغییراتی درش ایجاد میشه 

خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم . ویترین هر فردی صورت اون فرد.

با آرزوی سلامتی در مورد ژل رویال هم یه تحقیقی بکنید 

تنها نعمتی که برای تو در مسیر این راهی که عمر نام دارد آرزو می کنم، تصادف با یکی دو روح خارق العاده، با یکی دودل بزرگ، با یکی دو فهم عظیم و خوب و زیباست. چرا نمی‌گویم بیشتر؟ بیشتر نیست! «یکی» بیشترین عدد ممکن است. دو را برای وزن کلام آوردم و نیست ...
اوه واقعا اگر مشکلش رو حل کنه که تا قیامت برات دعا میکنم 

عزیزم اعتماد نکن کلاه بردارن خدا لعنتشون کنه

همشونم الکی میگن مامانم استفاده کرده خیلی عالی بوده

چه مردانه کودکیهایم را پدری 

قطره الن بیوتی و پودر کلاژن می‌تونه مشکلش رو حل کنه . بنظر من یک دوره استفاده کنه و بعد ببرش آزمایش ...

عزیزم ازمشکلات مردم سواستفاده نکنیدخداروخوش نمیادبااین شرایط اقتصادی 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

شما بی شک از فروشندگان این قطره ای ک داری تبلیغشو میکنی این قطره آشغالترین چیزی بود ک سفارش دادم ا ...

اصلا این حرفو نزن 

من تبلیغ نمیکنم به هیچ عنوان . تاثیری که ازش دیدم رو دارم میگم .‌‌‌‌‌شما یا درست استفاده نکردی یا مشاوره درست نشدی . با این حرفت ممکنه کسی که ممکنه با مصرف این محصول مشکلش حل بشه سنگ بندازی جلو پاش 

عزیزم اعتماد نکن کلاه بردارن خدا لعنتشون کنه همشونم الکی میگن مامانم استفاده کرده خیلی عالی بوده

درست صحبت کن

بسم الله.  امروز میرم دکتر باهاش مشورت میکنم

شما به شماره من پیام بدین اگه ایتا یا روبیکا یا برنامه ی گپ دارین من عکس محصول و مشخصات کامل رو میفرستم به دکترش نشون بدین .