2777
2789
عنوان

تب در بارداری

2301 بازدید | 7 پست

بچه هاااا

من از وقتی باردار شدم کلا لرز میکنم حالا سرما خوردم احساس میکنم هم داغم که شاید تب داشته باشم هم لرز میکنم. میترسم پتو هم بندازم تبم بدتر بشه. الان پنج هفته و سه روزمه.
چیکار کنم من؟؟؟😭😭😭 دستام و پاهام یخ هست و سرم داغه نمی‌دونم تب دارم یا نه. به دکتر زنانم زنگ زدم گفت هیچ دارویی نباید بخوری بجز شربت دیفن هیدرامین اونم هر هشت ساعت یک قاشق.

خیلی میترسم برای بچم چون دکتر همین دیروز پیشش بودم گفت اصلا نباید سرمابحوری و تب کنی چون خیلی خطرناکه. میترسم دکتر برم برام دارو یا سرم بنویسه که بد باشه تو بارداری‌ یه راهنماییم کنید تورو خداااا 😭

نه نگران نباش این چه حرفیه دکتر زده

منم اول بارداری ام سرما خوردم با عسل خودمو خوب کردم اصلا دارو نخوردم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان سرما خوردی یا از وقتی بارداری لرز داری؟

منم اولین علائمم لرز و تب و گرمای وحشتناک بود تاالانم ک ۸ماهمه  دارم

نترس چیزی نیس من خیلیارو دیدم اینجوری بودن و بچشون پسر بود و بچه منم پسره

استامینوفن ساده رو معمولا تو بارداری اجازه میدن ولی نمیدونم شاید چون هفته ات کمه دکترت نگفته ،جوشونده عناب درست کن  باهاش پاشویه بده ،بذار آبش سرد بشه دستمال بذار توش بذار روی شکم و سر و پاهات ،ی پیاز هم از وسط ببر بذار کف پاهات ،من اوایل بارداریم کرونا گرفتم چون تب میکردم رفتم تب سنج خریدم چون دکترم می‌گفت مواظب باش تب نکنی همش چک میکردم اگه با این کار ها پایین نمیومد ی استامینوفن ۳۲۵ می‌خوردم 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

آب سیب طبیعی هم واسه کنترل تب خوبه ،کلا مایعات زیاد بخور کمتر تب می‌کنی ،راستی من سرم خالی هم دکترم اجازه میداد بزنم چون ویار داشتم اشتهام خوب نبود واسه تب میزدم 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞