الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برا منم پایین بود نگران نباش و استرس نداشته باش و رعایت کن میکشه بالازیاد نشین رابطه نداشته باش ، سعی کن یبوست نگیری ، پله بالا و پایین نکن ، کلا استراحت باش پاهاتو بده بالا
فکر کنم یکی میشه!اخه مارژینال هم یعنی نزدیک دهانه رحمه. یجورایی همون پایین بودن مطرح میشه و وقتی پایینه خطر خونریزی یا لکه بینی هست. لبه ش پایینه اصلا نشنیدم تا حالا. تو گزارش سونوت یعنی دقیقا نوشته لبه ش پایینه؟!!!!خود دکتر سونو نگفت مثلا چیکار کنی؟
من پيش دكترم هم رفتم اون گفت لبه جفت پايين دكتر سونو كه اونم خودش متخصص زنان زايمان گفت جفت خلفي وا ...
تو گزارش سونوت چی نوشته؟!آخه لبه ش پایینه اصلا اصطلاح علمی نیست بنظرم. ببین واسه من نوشته خلفی مارژینال و دقیقا گفت مراعات کن مایعات زیاد بخور و پله نرو تا جنین بزرگ بشه و بره سرجاش!!فکر کنم تو هم مثل منی عشقم😂😂😂بیا تا آخرین نفس دوستیمونو ادامه بدیم😉😉😉