2777
2789
عنوان

کلاهبردار همه زندگیمو ن رو گرفت

1597 بازدید | 24 پست

دوستان لطفا هروقت خوندین حتی چند سال دیگه سوالم رو جواب بدین خدا رو چه دیدین شاید تا یکماه دیگه کارم درست ششه  من با هزار زحمت و نخوردن ونپوشبدن و.... یه خونه خریدیم بعد شاگرد شوهرم اومد به بهانه خرید زمین و ساخت اون وارد زندگیمون شد الان اتقریبا ۱۵ ساله که هر بار یه کلاهی سرمون میذاره و پولمون رو نمی ده به شوهرم میگم برو دادگاه میگه باید وکیل بیاد وپول وکیل هم نمیشه بدیم یه بار هم پول به وکیل فکر داده شوهرم ۳۰ میلیون ولی واقعا نمیدونیم چکار کنیم حتی این کلاهبردار کاری کرد که شوهرم متهم به زندان و دادن پول و ..... هم بشه توسط یکی دیگه 

کل طلب شما چقد میشه اگه قانونی باشه.بعدشم کدام شهرین.

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی خدا جواب ظالما و دزدا رو بده

چقدر سخته دسترنج چند سال زحمتو یه نفر بیاد برداره ببره عین خیالشم نباشه که با تو چیکار کرده 

خدایا شکرت که همیشه تو سختیا کمکم کردی و تنهام نذاشتی  
چه شکایت هایی از شوهرت کرده که تونسته محکومش کنه  و چه دلایل و مدارکی به دادگاه ارائه داده&nbs ...

اولش گولمون زدگف خونتون رو ۴۰ میخرم لعدش چک داد وزمین رو هم گرفت یک هشتاد تومنی برای ۶ ماه بعد داد چکش پاس نشد مارو به طمع انداخت و زنش رو که اونموقع عقد بودن والان جدا شدن اورد محضر و مارو فریب داد وبه طمع انداخت و گفت این زمین اینقدر میارزه و اون زمینو داد بهمون جای هشتاد تومان و بعد از یه سال فهمیدیم زمینه مشاعه و جای ما معلوم نیست دقیقا کجاس؟ 

اولش گولمون زدگف خونتون رو ۴۰ میخرم لعدش چک داد وزمین رو هم گرفت یک هشتاد تومنی برای ۶ ماه بعد داد چ ...

بعدش برادرش یه چک ۱۶۰ تومانی داد وزمینو خرید باز چک اونم پاس نشد وجاش یه زمین داد که روش چند نفر با هم یه ساختمان چند طبقه ساختن شوهرم یه وکیل گرفت وپنج میلبون داد باز ما سنگدون خوردیم به جای گوشت .... تا این پنج میلیون جورشد ولعد از یه سال دادگاه گفتن این زمین پارسال به یه نفر دیگه فروخته شده 

عزیزم باید ی وکیل بگیرین.

صِرف وکیل گرفتن به درد نمی خوره 

بسیاری از وکلاء به درد نخور و کم سواد و بی مسئولیت هستند 

همان طور که خودشان هم گفتند که وکیل گرفتند و نتونسته کاری برایشان بکند 

خدا ازشون نگذره یه کلاهبرداری هم پول پدر منو خورد الان یکساله درگیر دادگاه و ایناییم اون موقع میتوستیم باهاش ماشین بخریم اما الان نمیشه دیگه

هنوزم پولمون گیرمون نیومده

خدا ازشون نگذره 

اسی به شوهرت بگو بره شکایت و میدونم دادگاه و اینا واقعا خیلی پیگیری و دوندگی داره اما شاید اخرش به یه نتیجه برسه. از دست رو دست گذاشتن که بهتره.

ما نسل بازی خورده ایم آتش به پرهامان زدند ♬♫♪ شاهان به آتش بازیو نیرنگ و استبداد ما !..! بازندگان بازی شطرنج قدرت نسل ماست ♬♫♪ پایان بازی مات بود از کیش مادرزاد ما ♬♫♪ یا غرق سیلابیم و جنگ یا زیر آواریم و سنگ !..! انگار نفرین کرده اند این خاک را اجداد ما  !...! من با تو همدردم رفیق خنجر به پشت من نزن ♬♫♪ هرگز نمیخواهد رسید جز ما کسی بر داد ما !..!

ماهم یکی پس اندازچندسالمونوخورده .انشاءالله به حق همین روزای عزیز اونی که کلاه سرشماوماگذاشتن سرعقل بیان وپولمونوپس بدن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

همسر من از بچگی با داداشاش کار کرده اون نکبتا هم گفتن شریکیم همه چی ب نام اون داداش بزرگه الان اون همه چی داره ما حتی خونه نداریم بعد میگم جدا کن کارتو شکایت کن میگه مدرک سندی ندارم دارم دق میکنم کار دیگه هم بلد نیست باز با اونا کار میکنه ولی روز مزد انگار یعنی هیچ پس اندازی مالکیتی 

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد