2777
2789
عنوان

نمد🙂

78 بازدید | 6 پست

بنظرتون چکار کنممم؟؟

یکیو ۹ساله که دوسش دارم تا الانم بهش چیزی نگفتم از حسم (البته فامیل محسوب میشع) از بچگی با هم بزرگ شدیمو  صمیمی بودیم ولی بزرگ که شد یهو سرد شد طوری که ارتباطمون در حد یه سلام خدافظ بود

و پارسال بحثمون شده بود سر اینکه میگفتم با هم در ارتباط باشیمو اون میگفت اهل در ارتباط بودن نیست و یه جورایی پاشیده  بم الان چند روزه فکر بهش داره اعصابمو بهم میریزه 

دو به شک موندم آیا زنگ بزنم بهش و بابت گذشتم معذرت خواهی کنم و بهش بگم دلتنگ روزای بچگیمونم یا نه 

اگه میخوای خودت رو بیخود خورد کنی اره زنگ بزن

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظرم بش بگو قبل اینکه کار از کار بگذره آخه چ عیبی داره مگه تو بگی یا اون شما احساستو بش بگو بقیشو بسپار ب خودش 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )