2777
2789
عنوان

از ثبت نام پیام نور جاموندم 😱

676 بازدید | 62 پست

چیکار کنم آلان ؟؟؟

زنگ زدم دانشگاه گفتن برات یه پیامک میاد بعد باید پیگیری کنی .

آخه من که هیچ ثبت نامی نکردم ، چطوری برام پیام میاد ؟

ورودی بهمن همین ۱۴۰۱ ، مترجمی زبان قبول شدم 

چه کنم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه دو روز ثبت نام شروع شده کجا جا موندی برو ثبت نام کن 

من شهریه پرداخت کردم ولی انتخاب واحد نکردم زمان انتخاب واحد ب نظرت تمدید میشه؟

نه مجرد  ماندن خوب است و نه متاهل بودن...!! آن چیزی که در هر دو صورت باید بدانی این است: «نباید اجازه بدهی خودت را از تو بگیرند».
نتایج که دو روز اومده چه جوری جا موندید 

انتخاب واحد تا هشتم بوده تموم نشده مهلتش یعنی؟

نه مجرد  ماندن خوب است و نه متاهل بودن...!! آن چیزی که در هر دو صورت باید بدانی این است: «نباید اجازه بدهی خودت را از تو بگیرند».
تازه دو روز ثبت نام شروع شده کجا جا موندی برو ثبت نام کن 

از کجا اینو میگی گلم ؟ 

آخه تو سایت گلستان زده بود تا ۸ بهمن مهلت ثبت نام بوده

الانم سایتش رفتم ، نام کاربری و رمز عبور و زدم برام نیاورد 

مگه نام کاربری شماره پرونده 

و رمز عبور کد ملی نیست ؟

اینا رو زدم نیاورد

چ جالب منم از انتخاب واحد جا موندم

شما میتونی تو زمان حذف و اضافه، انتخاب واحد کنی

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
شما میتونی تو زمان حذف و اضافه، انتخاب واحد کنی

تاریخ حذف و اضافه مشخص نشده؟

من شهریه پرداخت کردم ولی انتخاب واحد نکردم زمان انتخاب واحد ب نظرت تمدید میشه؟

شما فکر کنم مثل من ترم اولی نیستی درسته ؟ اگه جوابت اره ست ، از 17 بهمن تا27 بهمن حذف و اضافه شروع میشه حواست باشه برو انتخاب واحد کن