2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه یه روز بعد پریود امکان نداره تخمکی آزاد نشده 

اسپرم درون رحم تا ۵ روز زنده میمونه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
بعد ازدواج یعنی باید همیشه از ک. .دم استفاده کنیم؟چه سخت😂مجردی که بهتره

راه های دیگه هم واسه پیشگیری هست

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

اگر بپرسید که آیا امکان حاملگی بعد از پریود هست یا نه باید بگوییم که بله! احتمال آن وجود دارد. مرحله بعد از چرخه قاعدگی زمانی است که شما وارد باروری می شوید.

برای دوره قاعدگی 28 تا 30 روزه، دوره تخمک گذاری حدوداً بین روزهای 11 تا 19 شروع می شود. اگرچه شانس باردار شدن بلافاصله پس از قاعدگی حداقل است، اما غیر ممکن نیست.

اجازه دهید با استفاده از یک مثال موضوع را درک کنیم. اگر شما یک دوره 28 روزه قاعدگی دارید، پنجره باروری از روز 9 تا 14 باز خواهد شد. همانطور که قبلا توضیح دادیم، اسپرم می تواند تا شش روز در دستگاه تناسلی زنده بماند. اکنون، فرض کنید که دوره شما به ششمین روز برسد و شما در 5 روز آینده آمیزش جنسی داشته باشید. اسپرم باید تا شش روز در لوله فالوپ باقی بماند؛ و اگر شما در روز 14 تخمک گذاری کنید، تخمک می تواند بارور شود و شما ممکن است باردار شوید. این نشان می دهد که شما درست بعد از قاعدگی می توانید باردار شوید.

با این حال، اگر دوره قاعدگی شما زود قطع شود (مثلا بعد از 3 روز)، مدت زیادی تا شروع تخمک گذاری باقی می ماند و بنابراین ممکن است شما شانسی برای باردار شدن نداشته باشید.

هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!