2777
2789
عنوان

تولد دخترم ۲۰نفر مهمان چی بپوشم؟

746 بازدید | 34 پست

چی بپوشم خانوما لطفا بگید چند روز بیشتر وقت ندارم 

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

این مدل بپوشم چطوره؟

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

بستگی داره خب مذهبی هستین یا نه مرد غریبه میاد یا نه 

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ی لباس خوشگل لمه یا پولکی واسه خودت سارافون بلند بدوز واسه دختر خوشگلت لباس عروس مانند بدوز جلو و پشتشو هفتی کن

کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا می‌کنی 🥲💔
بستگی داره خب مذهبی هستین یا نه مرد غریبه میاد یا نه 

نه ربطی نداره گلم فقط خانومان

مختلط یا فقط خانوما هستن

فقط خانوما

نمیدونم چرا این مدلیا رو خوشم نمیاد

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫
نمیدونم چرا این مدلیا رو خوشم نمیاد

منم تاحالا نپوشیدم گفتم شاید واسه تنوع خوب باشه

نه ربطی نداره گلم فقط خانومان

بنظرم برا خودت و دخترت لباس ست درست کن حالا یا بخر یا ست بدوز... دامن کوتاه با تاپ یا شلوار و شومیز و اینا قشنگه

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»
منم تاحالا نپوشیدم گفتم شاید واسه تنوع خوب باشه

به نظرم جلوه خوبی ندارن

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫