2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عمدتا عشق تو سن کم از روز هیجانات و کلی چیزای دیگه اس! 

این که ملاک بر ازدواج هست یا نه 

بستکی به شخصیت دو نفر داره که با هم اخت بشن یا نشن ! 

البته که در صد بالای تمام رابطه ها از روی هیجان و تنهای. و .. شکل میگیره 

ک این آشنایی و ارتباط این دو نفر به رابطه معنا وهدف میدن

که از نظر من بخش مهم رابطه ای که به ازدواج ختم میشه نحوه بر خورد دختر است ؛

به عنوان یک پسر باید عرض کنم اگر دخترا بدونن پسرا مثل اونا فکر نمی‌کنند و بدونن چجوری فکر میکنند و ذات اصلی پسرا رو بدونن (شخصیت می‌تونه متفاوت باشه ولی ذات همه ی پسرا یک شکل هست که چیزای مشابه دارن)

و چند تا کتاب در مورد پسرا بخونند میتونن به راحتی یک پسر رو تو مشت خودشون داشته باشن !

منظورم اینه گاهی اوقات دو نفر واقعا با هم خوب هستند پسره و دختر جفتشون خوب هستند 

ولی یه سری مسایل رو چون بلد نیستند مخصوصا دخترا 

باعث میشن ناخودآگاه خودشون رو کمرنگ کنن

یکی از رایج ترین اشتباه هات دخترا اینه که هر کاری واسه طرف میکنند تا پسره بفهمه که دوسش داره 

یعد میگن من که هر کاری کردم واسش چرا اینجوری شد 

دقیقا مشکل اینجاست که هر کاری از دستت بر اومد کردی و دیگه چیزی نداشتی (و اینجاست که جذابیت از دست می‌ره )

کاربر اقا : چیزی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ... 

به هر حال عشقی وجود نداره همش هیجانه .هر چی سنت پایین تر هیجانت بیشتر در نتیجه قدرت تصمیم گیری منطقی=0

چند وقت بعد شهوت و هیجان تموم میشه چون که سیر میشید اونوقت چشمات رو باز میکنی میبینی افتادی تو چاه . و حالا که دیگه هیجان نداریم پس چی دارییییم:؟؟؟؟؟

با خودت میگی آیا خانه داریم ؟؟پول داریم ؟؟شوهرم آدم خوبیه اخلاق داره ؟فرهنگ داره؟؟ آیا طرز فکرمون یکیه با هم؟ منطقی تصمیم بگیر که جوابه سوالهای داخل ذهنت مثبت باشه..بعد از تموم شدن هیجانت.