2777
2789

سلام خانما شوهر من بیشتر همکاراش آقا هستن یه خانمی سه سال که باهاشون کار میکنه مثل حالت منشی یه دفتر ک دلالی می‌کنه....  

این خانم بارها دیدم شوهرم رو با اسم کوچیک صدا زده تو پیاما یا موقع تماس صداشو از پشت گوشی شنیدم 

یه سری دوسال پیش این خانم یه نفر بهش عیدی نداده بود و شوهرم باعث شد ک صاحب کارش بهش عیدی بده و برای شوهرم پیام داده بود مرسی ک هستی  و من واکنش تند نشون دادم که حتی شوهرم پیش مادرش گفت این بهم پیام ایجوری داده زن من روی من حساس میشه ب من چه خانمه خودش اینجوره 

من هر بار واکنش نشون دادم طی این چند سال مدام گفته بابا این دوتا بچه داره. شوهر داره با همه آقایون اینجور حرف میزنه کارش با مرداست تو حالت خوب نیست گاهی هم مفصل ازم میخنده حالا نمیدونم ب خانومه واکنش نشون بدم یا ته این قضیه رو یجور دیگه در بیارم کلا شک دارم این خانم برادرش و باباش هم تو کارشون هستن ولی هیچوقت از شوهرش حرفی نشده 

میشه یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستی 💗

نمیدونم راستش

ما توی شرکت همه رو به اسم کوچیک صدا میزنیم

مخصوصا کسانی که کوچیکترن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس میکنم بیشتر ازین پیشو بگیری  خودتو ضایع میکنی

چون شوهرت درنوردش توضیح داده، اونم ک سیستمش اینه

عقلم اینو میگ ها

ولی احساسم میگ برو بزن تو دهنش😂😅

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

بار دیگه زنگ زد و‌ب اسم کوچیک صدا زد بلند بگو کشمشم دم خانم بگو آقای فلانی ،والا منم شاغل بودم ی مدت  تمام همکارامم به جز دوتا خانم بقیه اقا بودن فقط ب فامیل صدا میزدیم شک نکن ی کرمی داره میریزه 

تا خود همسرتون اجازه نده کسی تو محل کار با ایشون صمیمی نمیشه 

کافیه خواهش کنن به دلیل حفظ حرمت شغلی ایشون رو جدی و با نام خانوادگی صدا کنن و غیر این بود جواب ندن همین 

بار دیگه زنگ زد و‌ب اسم کوچیک صدا زد بلند بگو کشمشم دم خانم بگو آقای فلانی ،والا منم شاغل بودم ی مدت ...

باز یکی دیگ بالاتر داره میگ همه رو به اسم میگفتیم ک☹

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

حس میکنم بیشتر ازین پیشو بگیری  خودتو ضایع میکنی چون شوهرت درنوردش توضیح داده، اونم ک سیستمش ا ...

دلم میخاد یبار ی چیزی بش بگم ولی ب قول شما ممکن ضایع بشم

میشه یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستی 💗