2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به اون خونی که میزنن میگن تکسل یعنی فقط چیزای خوب و مقوی خون ازش گرفته شده دختر منم دوبار خون گ ...

خون شسته شده نبودا. یعنی بازم تمیز بوده...خیلی نگرانم.هموگلوبین رو۷بود ۴ بار زدن براش .دخترشما چرا زده؟

خون شسته شده نبودا. یعنی بازم تمیز بوده...خیلی نگرانم.هموگلوبین رو۷بود ۴ بار زدن براش .دخترشما چرا ز ...

دختر منم.موقع تولد یکم.کم خون.شد زدن بهش یه ماه پیشم هموگلوبینش 6 بود دوباره خون زدن 

اصلانگرانی نداره همش 80 سی سی زدن 

به شما نگفتن.بچت کمخونیه مینور داره چون به من گفتن احتمالابچم مینوره

دختر منم.موقع تولد یکم.کم خون.شد زدن بهش یه ماه پیشم هموگلوبینش 6 بود دوباره خون زدن  اصلانگرا ...

نه عزیزم بهم در مورد تالاسمی چیزی نگفتن..قبل تزریق خون به دخترتون.از خودتون هم آزمایش گرفتند؟