2777
2789

کسی اطلاعی داره قبل اقدام ب بارداری 3ماه تحت نظرپزشک باشی رژیم بگیری99درصد جنسیت بچتو خودت انتخاب کردی🤔🤔🤔🤔🤔

سکـــوت کــــن گاهی سبــــک نشـــی سنگـــین تــــری.. 

شنیدم رژیم همش الکیه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرم مامانم خواهر شوهرم و زن پسرعموم 

رژیم پسرزایی گرفتن همشون پسر برنیا اوردن حالا خواهرشوهرم بعد ۵تا دختر رژیم گرفت پسر بدنیا اورد 

اگه رژیم سخت و سفت بگیری بله جنسیتش همونی میشه که میخوای منم بعد ۳ الی ۴سال میخام رژیم دختر زایی بگیرم دلم یه دختر میخاد دوتا پسر دارم

خوب تغذیه، اینکه غذاهای طبع گرم بخوری یا سرد ،نوع پوزیشن هنگام رابطه و....تاثیر داره ولی هیچی صددرصد نیست.

جنسیت برات مهم نباشه،هرچی خدا صلاح بدونه بهت هدیه میکنه. از خدا بخواه بچه سالم و صالح بهت بده که مایه افتخارت باشه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
خواهرم مامانم خواهر شوهرم و زن پسرعموم  رژیم پسرزایی گرفتن همشون پسر برنیا اوردن حالا خواهرشوه ...

منم برای همین دارم پرسجو میکنم 

سکـــوت کــــن گاهی سبــــک نشـــی سنگـــین تــــری..